Menu
Inloggen

Blog

Algemeen

Smoked Hydrangea wint Noviflora NEW Award

Tijdens de Sneak Preview van de Noviflora Huisshow 'Floral Escape' werd voor de derde keer de Noviflora NEW Award uitgereikt; een beloning voor de beste noviteit. Voorafgaand waren vijf producten genomineerd.

Lees meer

Brands

Hello, I'm back! Selections Olea

Selections biedt dit voorjaar olijfbomen in verschillende maten met de beste prijs/kwaliteitsverhouding in de markt. Met de kleurrijke opvallende labels biedt Selections een assortiment olijfbomen in de potmaten 15 cm en 20 cm in verschillende hoogtes.

Lees meer

Algemeen

Violenseizoen luidt de lente in

Het is misschien nog wat koud buiten, maar toch is het alweer bijna tijd voor violen! Van deze kleurrijke kleine bloemetjes krijgen we elk jaar weer zin in de lente.

Lees meer

heart for INSPIRATION

Symbiotic spring

Als je goed kijkt is de lente hier en daar al druk bezig aan een comeback. Maart is de maand waarin de natuur haar winterse kleed van zich afschudt en weer gaat stralen.

Lees meer

Algemeen

We’ve had an update!

Welkom op onze splinternieuwe webshop! Met gepaste trots presenteren we hier het resultaat waar we achter de schermen hard aan hebben gewerkt. De oude website is compleet omgebouwd tot een inspirerend online platform.

Lees meer

Algemeen

De indoor must-haves van Rudy Hoek

Inkoper Rudy Hoek is bij ons chef indoor musthaves. Dagelijks trekt hij erop uit om nieuwe groene schatten te vinden, die vervolgens elke donderdagmiddag aangeboden worden in de webshop. Planten met een sterk karakter zijn Rudy's favoriet.

Lees meer

Brands

NIEUW: Finest Selection Succulenten

Vetplantjes zijn de meest gevarieerde, gekke en kleurrijke inwoners van de plantenwereld. Ze zijn makkelijk te verzorgen en verkrijgbaar in allerlei vreemde soorten en maten. Onze inkopers komen constant prachtige en zeldzame soorten tegen- wij kunnen er geen genoeg van krijgen.

Lees meer