Inloggen
Terug naar overzicht

Botanische beauty met uithoudingsvermogen

De Aster bloeit door waar andere tuinbloeiers al lang uitgebloeid zijn, tot laat in het najaar. Door zijn mooie zuivere groene gewas heeft het de uitstraling van een wilde plant met bovenaan de stengels opvallende felgekleurde bloemen.

Er zijn eindeloos veel mogelijkheden om de Aster te combineren met andere herfstplanten voor een kleurrijk terras. Denk bijvoorbeeld aan Asters in combinatie met Calocephalus voor mooi contrast of Carex siergras voor een moderne look. Een ding is zeker: de Aster is een vrolijke noot, het hele najaar door!


Showmaker van Montis

Showmaker is de naam van de dubbel bloemige Asters van kwekerij Montis. Deze Showmakers blinken uit door hun grote en gevulde bloemen, compacte groei en contrasterend mooi donker blad. Bovendien hebben ze een uniforme kwaliteit en zijn gemiddeld 3 weken langer houdbaar dan de normale Aster. Kortom, een echte blikvanger voor in de tuin, op het balkon of patio.


Starletta van OK Plant

Bij OK Plant hebben ze de Aster Starletta, die wordt gekenmerkt door een bossige groeivorm, schermachtige bloemtakken en korte uitlopers. Ze staan bekend als echte sterren, omdat ze uitstekend presteren, ook onder omstandigheden die niet ideaal zijn. Zo weten ze de eerste lichte nachtvorst zonder schade door te komen.