Meny
Inloggningen

Blog

Brands

Hello, I'm back! Selections Olea

Selections erbjuder olivträd i olika storlekar med färgrika iögonfallande etiketter till marknadens bästa pris/kvalitetsförhållande. Sortimentet av Selections olivträd finns i krukstorlek 15 cm, 20 cm och 24 cm med olika höjd.

Läs mer

Algemeen

Violsäsongen förebådar våren

Det kanske fortfarande är ganska kallt ute, men det har nästan blivit dags för violer igen! Dessa färgglada små blommor får vi varje vår lust att plantera.

Läs mer

Brands

The Kitchen Garden kryddormix

För att den moderna matälskaren ska vilja smutsa ner sina händer introducerar Kitchen Garden två mixar som kommer att tillfredsställa alla olika foodies.

Läs mer

heart for INSPIRATION

Symbiotic spring

Om du tittar ordentligt, kan du se att våren här och var redan gör sig redo för en comeback. Mars är månaden under vilken naturen skakar av sin sin vinterskrud och börjar stråla igen.

Läs mer

Algemeen

Vi har uppdaterat oss!

Välkommen till vår helt nya webbplats! Det är med stolthet som vi här presenterar resultatet av hårt arbete; den gamla webbplatsen gjorts om helt till en inspirerande webbplattform.

Läs mer

Algemeen

Indoor must-haves

Inköparen Rudy Hoek är kungen av indoor musthaves hos oss. Han ger sig dagligen ut på jakt efter nya gröna skatter. Varje torsdagseftermiddag kommer dessa upp på webbshopen. Växter med en stark karaktär hör till Rudys favoriter.

Läs mer

Brands

NYTT: Finest Selection Suckulenter

Suckulenter är de allra mest varierande, galna och färgrika invånarna i växtvärlden. De är lättskötta och finns i alla möjliga olika sorter och storlekar. Våra inköpare upptäcker hela tiden nya vackra och sällsynta sorter – vi kan inte få nog av dem.

Läs mer

Brands

The Kitchen Garden kryddor

The Kitchen Garden är konceptet med kryddor, grönsaks- och fruktväxter som följer EU:s standarder för hur ätbara produkter får säljas. På så vis gäller den lägre momssatsen för dessa produkter.

Läs mer