Menu
Inloggen

Planten

Luxe relaxen met de Balkonplant van 2019

Net zoals de huidige zen en rust trends is ook de laurier, die uitgeroepen is tot balkonplant van het jaar, een relaxte en rustige plant. De laurier doet denken aan lange zomeravonden in Griekenland of Turkije en de uitdrukking ‘op zijn lauweren rusten’ is niet voor niets geïnspireerd op deze plant. Voor een fijne sfeer op balkon, het hele jaar door!

Lees meer

Noviflora news

Openingstijden Pasen

We kunnen ons weer gaan verheugen op de lente-feestdagen! Op donderdag 18 april en vrijdag 19 april is Noviflora geopend. De voorjaarsdrukte gaat nu echt losbarsten dus geef de bestellingen voor week 17 op deze dagen al door.

Lees meer

Planten

Look what just arrived – Finest Zantedeschia

De Zantedeschia is vooral bekend om haar gekleurde schutbladeren in onder andere het roze, oranje en rood . De meest schitterende bloeiers met minimaal 5 bloemen zijn voor Finest geselecteerd en weer volop beschikbaar, dus kijk snel in onze webshop.

Lees meer

Planten

Garden Orchid

Er bestaan ontzettend veel verschillende soorten orchideeën, die buiten voor komen, ook in gebieden waar 's-winters matige tot zware vorst heerst. Voor alle soorten geldt dat zij gedurende de winter in een soort winterslaap gaan alvorens in het voorjaar weer op te komen en hun spectaculaire bloemenpracht te tonen.

Lees meer

Planten

Groen en fleurig Pasen

De paaseitjes liggen alweer in de winkels en ook qua decoratie kunnen we ons hart ophalen. Van vrolijke eierdopjes tot plastic kuikens, kleurige slingers en bloemige tafelkleden; er is genoeg om uit te kiezen.

Lees meer

Planten

Gezond met The Kitchen Garden

Gezond eten is goed voor mens en natuur. Lokale seizoensgroenten zijn de perfecte basis voor een gezonde maaltijd en helpen ook nog eens een handje mee om het milieu te beschermen.

Lees meer