Menu
Inloggen

Noviflora news

Online update

Wist je dat… er in onze webshop een aantal aanpassingen zijn gedaan om nog makkelijker te kunnen winkelen? Lees hier de nieuwste tricks!

Lees meer

Outdoor planten

Alvast op vakantie met de olijfboom

De zomervakantie lijkt nog ontzettend ver weg, en stiekem verlangen we allemaal weer naar de Italiaanse heuvels en de Spaanse kust. Het is misschien schrale troost voor het lange wachten, maar deze mediterrane boompjes zijn alvast een voorproefje voor wat zeker komen gaat deze zomer! Mooi voor in de tuin of in de woonkamer, als het nog te koud is. Voel jij die warme zon al?

Lees meer

Bloemen

Romantische ranonkel

Het is bijna niet te geloven dat uit zo'n klein bloemknopje uitgroeit tot zo'n prachtige bloem. De ranonkel heeft verschillende laagjes bloemblaadjes, die zich stuk voor stuk openen, zodat er steeds meer van het hart tevoorschijn komt.

Lees meer

Trend report

Zen met bloemen & planten

In onze moderne samenleving ligt het tempo hoog, onze levens en lifestyles worden overspoelt met stress. Tijd om te vertragen. We moeten onze weg terugvinden naar onze echte ik, de tijd nemen om onze omgeving te waarderen en vrede te vinden in de chaos van ons eigen leven. Op zoek naar rust, vrede en focus, beter voor jezelf zorgen en een gezonder, meer waardevol leven. Daar gaan we voor.

Lees meer

Hunters

Siergrassen

Siergrassen zijn prachtige planten, zij stralen elegantie en rust uit. Het is niet voor niets dat deze siergrassen zo aan populariteit winnen. Onze Hunter Christa gaat voor u op zoek naar grassen met een unieke uitstraling; luchtig, aaibaar, stoer, compact of bijzonder van kleur. Volg Christa en bestel uw favorieten meteen in de webshop.

Lees meer

Indoor planten

Fan van de Campanula

Een kleurrijke bodembedekker, vrolijke potplant of bloemende kamerplant: de campanula addenda is het allemaal. Tijd om deze fijne plant wat beter te leren kennen!

Lees meer

Indoor planten

Creëer een eigen kruidentuin

Wie houdt er niet van een kop verse muntthee, aardappeltjes met rozemarijn of een pizza met oregano? Kruiden maken eten nog lekkerder en al helemaal als ze vers van de plant geplukt kunnen worden uit het raamkozijn of de achtertuin.

Lees meer

Bloemen

Highlight

Elke week zetten we een aantal relevante producten in de schijnwerper, met deze week Franse tulp. Bekijk hier de collectie.

Lees meer

Bollen

Highlight

Elke week zetten we een aantal relevante producten in de schijnwerper, met deze week Cyclamen. Bekijk hier de collectie.

Lees meer