Menu
Inloggen

Blog

Algemeen

We’ve had an update!

Welkom op onze splinternieuwe webshop! Met gepaste trots presenteren we hier het resultaat waar we achter de schermen hard aan hebben gewerkt. De oude website is compleet omgebouwd tot een inspirerend online platform.

Lees meer

Algemeen

De indoor must-haves van Rudy Hoek

Inkoper Rudy Hoek is bij ons chef indoor musthaves. Dagelijks trekt hij erop uit om nieuwe groene schatten te vinden, die vervolgens elke donderdagmiddag aangeboden worden in de webshop. Planten met een sterk karakter zijn Rudy's favoriet.

Lees meer

Brands

NIEUW: Finest Selection Succulenten

Vetplantjes zijn de meest gevarieerde, gekke en kleurrijke inwoners van de plantenwereld. Ze zijn makkelijk te verzorgen en verkrijgbaar in allerlei vreemde soorten en maten. Onze inkopers komen constant prachtige en zeldzame soorten tegen- wij kunnen er geen genoeg van krijgen.

Lees meer

Algemeen

Floral Escape

Escape into a floral future. Let us takes you on a journey full of floral inspiration and insights at our Floral Show on Wednesday March 14th 2018.

Lees meer

heart for INSPIRATION

Florals unfolding

Oh februari, maand van de liefde en de net iets te dure bonbons. Dit jaar staat februari ook in het teken van de verleiding en de sensualiteit, iets wat we terugzien in de kleuren en vormen van de huidige trends.

Lees meer

Algemeen

Groen op de werkplek- doen!

Je kent het wel. Zo rond 4 uur 's middags op kantoor, de concentratie is ver te zoeken, je ogen voelen droog aan en er begint langzaam maar zeker een flinke hoofdpijn op te komen.

Lees meer

Brands

Nu verkrijgbaar: Selections snijtulpen

Nu verkrijgbaar van het succesvolle Selections label: prachtige verse snijtulpen. Door directe levering vanaf een kwekerscoöperatie bent u verzekerd van een uitstekende kwaliteit voor een goede prijs.

Lees meer

heart for INSPIRATION

Gathering Green

As January rolls in, we unfold and change shape to adapt to a new year. An energising breath of fresh air announces a brand new start.

Lees meer