Menu
Inloggen

t
Kwekers

Stofbergen Plant Company – Passie voor Bromelia’s

Stofbergen Plant Company heeft een passie voor Bromelia’s. All meer dan 30 jaar leveren zij een assortiment met een grote diversiteit in vormen, kleuren en potmaten. De Bromelia’s zijn verdeeld in een aantal productlijnen, zoals de alom bekende Bromelia’s en Guzmania’s, de nieuwe compact-types en een aantal unieke specials, zoals de Tillandsia’s en ananas.

Lees meer

Hunters

Planthunter Stan

Op de Hunter-tool volg je jouw favoriete Hunters en ben je een van de eersten die de resultaten van hun zoektochten te zien krijgt.

Lees meer

Noviflora news

Nieuw in onze webshop – Bekijk meer van de kweker

Wij willen het beste resultaat voor onze klanten realiseren. Of dit nu gaat om de meest verse bloemen en planten, verkoop-bevorderende concepten of meer rendement in opbrengst per vierkante meter. Om dit te bereiken, kijken we continue waar we kunnen verbeteren om het voor jullie zo fijn mogelijk te maken om bij ons te kopen. Zo hebben we deze keer ‘meer van deze kweker’ als nieuwe functie toegevoegd in onze webshop.

Lees meer

Bloemen

Destination Floral Festival

Zomer is de tijd van wilde bloemen in de wei en bloemenkransen op je hoofd, maar ook van vrolijke bloemen in alle kleuren van de regenboog om je huis net zo fleurig te maken als het leven buiten. Bekijk ons assortiment zomerbloemen, combineer bonte kleuren met elkaar en maak er voor je klanten een bloemenfeestje van!

Lees meer

Trend report

Een Neo mint toekomstbeeld

Technologie en natuur, twee tegenovergestelde elementen die een steeds belangrijkere rol spelen in ons leven. Ook volgend jaar wordt deze trend voortgezet en misschien wel meer dan ooit. Denk eens terug aan wat je als kind voor je zag in het jaar 2020- robots, teleportatie, vliegende auto’s en een stad op Mars, misschien?

Lees meer

Indoor planten

Destination Desert

Planten die zoveel van de zon houden, dat ze er wel heel de dag in kunnen staan. Perfect voor je klanten die geen groene vingers hebben of weinig tijd (of zin) hebben om dagelijks water te geven. Deze zonaanbidders houden van de zomerse dagen. Ideaal om zorgeloos te kunnen genieten van de tuin. Bekijk hier onze hittebestendige planten.

Lees meer

Kwekers

Karma Plants – Focus op de klant

Karma Plants is een familiebedrijf, opgericht in 2000, dat zich specialiseert in het kweken van hoogwaardige en duurzame potanthuriums onder het merk ‘Endless Flowering’. Het assortiment bestaat uit de potmaten 9, 12, 17, 21 en 27cm in een breed scala aan kleuren en bloemvormen.

Lees meer

Indoor planten

Destination Home

‘Staycation’ is de nieuwe ‘vacation’! Zorg ervoor dat je klanten hun tuin klaar kunnen maken voor een onvergetelijke vakantie in eigen tuin.

Lees meer

Kwekers

Berg Lisianthus - Jaarrond enkelbloemige Lisianthus

Met veel plezier is Berg Lisianthus dag en nacht bezig om mooie en bijzondere bloemen te kweken en te zorgen dat jij daar lang plezier aan kunt beleven. Sinds 1989 zijn Wim en Hans van den Berg kwekers van enkelbloemige Lisianthus. Op hun bedrijf kweken ze ongeveer 4,5 hectare Lisianthus. Ze hebben een ruim assortiment dat ze dagelijks kunnen leveren, waaronder twee-kleurige Lisianthus.

Lees meer