Menu
Inloggen

Noviflora news

Bezoek aan idyllisch San Remo

San Remo is dé bloemenrivièra van Italië, dus tijd voor ons om daar een kijkje te nemen. Samen met enkele bloemisten van Interflora zijn we op bezoek geweest bij een aantal kwekers in het gebied.

Lees meer

Planten

Fan van de Campanula

Een kleurrijke bodembedekker, vrolijke potplant of bloemende kamerplant: de campanula addenda is het allemaal. Tijd om deze fijne plant wat beter te leren kennen!

Lees meer

Noviflora news

Hoera! Noviflora bestaat 45 jaar

Het lijkt als de dag van gisteren. Die dag in de jaren 60, toen oprichter Hans van Reisen in een Volkswagen Kever zonder verwarming maar mét kofferbak vol bloembollen vanuit Nederland naar Zweden trok.

Lees meer

Events

Trade Fair in Naaldwijk

Onze Planthunters zijn op plantenjacht geweest tijdens de voorjaarsbeurs en hebben voor jullie weer de meest nieuwe en aparte soorten bloemen en planten gespot! Bekijk hier de highlights van de Trade Fair.

Lees meer

Noviflora news

Bollen in een duurzaam jasje

Het kan nooit duurzaam genoeg zijn! Bij Noviflora zijn we continue bezig met het vinden van manieren om verpakkingen en de productie zo duurzaam mogelijk te maken. We zien dat kwekers hier ook steeds meer mee bezig zijn.

Lees meer

Bloemen

Creatief met de Franse Tulp

We kennen allemaal de tulp, maar heb je weleens van de Franse tulp gehoord? Hij heeft een lange, elegante steel met een prachtige bloem, die zelfs in de vaas door kan groeien. En door zijn lengte is hij net wat meer geschikt voor creatieve kunstwerken. Kijk je mee?

Lees meer

Planten

Brand NEW!

De favorieten van deze maand. Een nieuwe unieke verzameling planten en potplantarrangementen is perfect om een ​​sfeervolle ambiance te creëren.

Lees meer