Menu
Inloggen

t
Trend report

Raw Earth

Planten hebben ons niet nodig- wij hebben planten nodig. Zonder planten, bomen, bloemen en zelfs onkruid zou de wereld niet kunnen bestaan. Onze connectie met planten gaat veel verder dan een mooie monstera in een pot op de vensterbank. Zonder de natuur zijn we nergens.

Lees meer

Indoor planten

EPIC Plants – Your Tropical Heroes

Creëer de ultieme tropische sfeer met deze bromelia's, anthuriums en orchideeën, die absoluut de eXotische factor hebben met hun vrolijke kleuren en prachtige vormen. Deze Tropical Heroes toveren je winkel om tot een waar oerwoud. Ze zijn jouw perfecte groene match, en zullen ongetwijfeld wat jungle fever opwekken!

Lees meer

Hunters

Floralhunter Dennis

De zoektocht naar de mooiste bloemen is als een avontuurlijke ontdekkingstocht, waar je aan het einde van de dag een prachtige schat vindt. Onze Floralhunters gaan er elke week op uit om deze kleurrijke schatten te vinden en onderweg komen ze altijd weer iets nieuws of unieks tegen. Via de Hunters Tool volg je hun avonturen in de veelzijdige en inspirerende wereld van de bloemen.

Lees meer

Indoor planten

Brand NEW!

De favorieten van deze maand. Een nieuwe unieke verzameling planten en potplantarrangementen is perfect om een ​​sfeervolle ambiance te creëren.

Lees meer

Kwekers

De gekleurde succulenten van Amigo Plant

Amigo Plant biedt, naast de 60 rassen uit het reguliere vetplantenassortiment, ook geverfde varianten aan, zoals de solo-geverfde Echeveria, maar ook diverse, luxe varianten met glitters of kettingen. Amigo Plant is al ruim 15 jaar bekend met het verven van planten. Hiervoor gebruiken ze verf op waterbasis die niet schadelijk is voor het milieu. Ook de plant zal er geen schade van ondervinden; de planten groeien gewoon door.

Lees meer

Hunters

Planthunter Dennis

Op de Hunter-tool volg je jouw favoriete Hunters en ben je een van de eersten die de resultaten van hun zoektochten te zien krijgt.

Lees meer