Menu
Inloggen

Noviflora news

Groen, groener, groenst: zonnepanelen voor Noviflora

Ook in de winter, als de dagen korter worden en de zon zwakker, móeten we er volop gebruik van maken: zonne-energie! We zijn dan ook blij dat het eindelijk zover is: Noviflora heeft haar eigen zonnepanelen. Met 1.000 zonnepanelen op ons dak kunnen we bijna volledig energieneutraal gaan werken. Weer een stap dichterbij een nóg groener Noviflora.

Lees meer

Planthunter

Green Planthunters

Groene planten zijn al een paar jaar weer helemaal terug, maar hoe vindt u in dit letterlijke bos aan groene kamerplanten nou de mooiste?

Lees meer

Inspiratie

Get inspired by our deco collection 2018

Speciaal voor u hebben we een collectie natuurlijke decoratiematerialen geselecteerd. Van dennenappels tot gedroogde takken. Maar ook kransen in verschillende kleuren, maten en materialen passend bij dit herfstseizoen.

Lees meer

Inspiratie

Modest Mosses

Het is weer oktober, tijd om al die dikke kleren uit de kast te halen! Net zoals de aarde zich omhult in een laag mos, hebben wij de neiging om rond deze maand de comfort op te zoeken met steeds meer lagen zachte, luxe en verfijnde materialen.

Lees meer

Planten

Botanical Showpiece - Urban Green

Botanisch is dé woontrend, met de natuur en bijzondere, groene planten als grootste inspiratiebron. Groen in huis is hip en zorgt voor sfeer, maar draagt ook bij aan een gezonde, natuurlijke en fijne woonomgeving.

Lees meer

Kwekers

OK Plant

OK Plant is opgericht in 1990 en heeft zich gespecialiseerd in kleine, potmaat 9 cm. phalaenopsis en diverse bloeiende seizoensplanten

Lees meer