Menu
Inloggen

Planten

Look what just arrived - Portulaca

Laat het feest maar beginnen, want de Portulaca is weer binnen! De vrolijk gekleurde bloemen van de plant maken een feest van elke tuin. Zeker voor op het balkon of terras is deze plant ideaal. Bekijk het assortiment Portulaca’s in onze webshop.

Lees meer

Planten

Brand NEW!

De favorieten van deze maand. Een nieuwe unieke verzameling planten en potplantarrangementen is perfect om een ​​sfeervolle ambiance te creëren.

Lees meer

Planthunter

Planthunter Orchid Inspiration Days

Tijdens de ‘Orchid Inspiration Days’ gaan onze Planthunters op zoek naar de nieuwste pareltjes in orchideeënland. Ze zullen producten spotten in de thema’s duurzaamheid, noviteiten en trends. Bekijk alle orchideeënhunts vanaf 5 juni op onze Planthunter pagina.

Lees meer

Planten

Sansevieria - Hittebestendige planten

Wil je met een gerust hart op vakantie, zonder je zorgen te hoeven maken om je planten? Ga voor planten die goed tegen de hete zomerdagen kunnen, geen oppas nodig hebben en die er nog steeds hetzelfde uitzien als de dag dat je op vakantie ging.

Lees meer

Planten

Duurzame vette planten

Net zoals bij Noviflora, staat bij Ovata duurzaam ondernemen hoog in het vaandel. Dit uit zich in de milieuvriendelijke wijze waarop de succulenten worden geteeld (MPS-A) en de verpakking. De kweekpot bestaat volledig uit gerecycled materiaal en de tray is van FSC karton en is geheel recyclebaar. Helemaal duurzaam dus deze vetplanten!

Lees meer