Menu
Inloggen
Terug naar overzicht

A painted statement

Tegenwoordig is het allemaal niet meer zo standaard; rozen zijn niet meer alleen rood en viooltjes niet allemaal blauw. En voor wie dacht dat planten alleen nog groen zijn, heeft het ook mis, want geverfde planten it is!

Ze zijn gespot op alle grote woonbeurzen in heel Europa, zoals Maison et Objet in Parijs en de Stockholm Furniture Fair: geverfde planten in de meest prachtige kleuren. Ook wij willen meegaan met deze trend en hebben de Monstera Deliciosa en Yucca ondergedompeld in een verfbad en vervolgens op laten drogen. Voor nu alleen nog in de kleuren rood en goud, maar wie weet welke er in de toekomst nog bijkomen. Of je er nu wel van houdt of niet, deze planten maken in ieder geval een statement in elke ruimte!

Goud is de trend van dit jaar en niet meer weg te denken uit het interieur. Maar gouden fotolijstjes, kussens of vazen halen het niet bij dit opvallende item, dat het middelpunt van de winkel zal zijn. Bovendien blijft de plant gewoon nog doorgroeien, dus zullen er uiteindelijk weer nieuwe groene bladeren tussen de gouden groeien, waardoor het een klein kunstwerk lijkt. Zet hem in een gouden pot en niemand die om deze eyecatcher heen kan!