Menu
Inloggen
Terug naar overzicht

De droogbloem is terug!

Na de wilde, ongetemde boeketten van vorig jaar, is het nu de beurt aan droogbloemen om bruiloften en andere events kleur en stijl te geven.

Droogbloemen sluiten perfect aan bij de zachte, pastelachtige kleurtrends van dit jaar, en vertegenwoordigen de zoektocht naar eenvoud en rust. Daarnaast kan je oneindig veel variëren- combineer ze met verse bloemen, wilde takken, of maak een prachtige bloemenkroon. 

Droog vs. vers
Er is niks mooiers dan verse bloemen. Maar voor een bruiloft, event of zelfs als interieurstatement zijn droogbloemen ook prachtig. Als maker zit je met droogbloemen niet vast aan een seizoen, waardoor de keuze groter wordt. En het bruidspaar kan de creatie bewaren als herinnering aan die mooie dag. Ook kan je de bloemen dagen van tevoren voorbereiden, dag verse bloemen stress!

 

Styling tips
Net zoals de kleurtrends van dit jaar zijn de droogbloemen zacht, van zongebleekt wit naar lichtgroen, warm oranje en lichtroze. Voor een iets meer uitgesproken look kun je zelfs de bloemen een andere kleur geven met een likje verf. Combineer bijvoorbeeld grote stukken pampasgras met gedroogde palmen, bosjes gipskruip en gedroogde lavendel, met voor de afwisseling een groot monsterablad. Of gebruik de droogbloemen voor een romantische bloemenkroon.