Menu
Inloggen
Terug naar overzicht

Exterior plantscaping: de kunst van groene buitenruimtes

Het inrichten van een inspirerende, groene buitenruimte is niet voor iedereen weggelegd. Om er echt iets moois van te maken kom je tegenwoordig niet meer weg met een simpele conifeer of struik. Het Noviflora Plantscaping team adviseert welke planten waar het mooiste tot hun recht komen.

 

Exterior plantscaping is hetzelfde als interieur beplanting, maar dan buiten. De aankleding van een parkje, de planten die bedrijven bij de voordeur hebben staan; eigenlijk alles wat met planten te maken heeft in de buitenlucht. Dit is een heel breed scala aan planten, van kleine plantjes van 9cm tot bomen van 10 meter. Wij leveren de planten en uiteraard ook advies.

 


Wat zijn de trends?
Gras! Het klinkt gek, maar grassen in verschillende kleuren en hoogtes, met pluimen of zonder pluimen, zijn vooral in Scandinavië ontzettend populair. Een vrij simpele plant, maar wel een die het idee van wilde, ongerepte natuur geeft. In het algemeen is er uiteraard een neiging naar meer echte natuur, en deze grassen passen daar perfect bij.

Ons assortiment