Menu
Inloggen
Terug naar overzicht

Fan van de Campanula

Een kleurrijke bodembedekker, vrolijke potplant of bloemende kamerplant: de campanula addenda is het allemaal. Tijd om deze fijne plant wat beter te leren kennen!

Om de bloemenpracht van de Campanula kun je simpelweg niet heen. De witte en paarse bloemetjes doen het goed in de volle grond, maar ook in een hangpot of zelfs in huis kan de plant zich prima vermaken. In een hangpot kan de plant alle kanten op groeien: nog meer bloemplezier! Het is een meerjarige plant die makkelijk te verzorgen is en past in veel verschillende tuinstijlen. Laat de plant zijn gang gaan in een wilde natuurtuin of combineer de campanula met mooie, pastelkleurige potten voor een romantische sfeer. In een strakke, moderne tuin zorgt de Campanula voor een fleurige afwisseling. Ook leuk: bijen en vlinders houden van de paarse en witte bloemetjes, dus met een Campanula in de tuin help je de natuur ook een handje.

Bij Noviflora zijn we groot fan van de Campanula Addenda. De kwaliteit van de planten is ongekend en dat in combinatie met milieuvriendelijke teeltmethodes maakt de plant zo geliefd bij onze planthunters.