Menu
Inloggen
Terug naar overzicht

Gezond met The Kitchen Garden

Gezond eten is goed voor mens en natuur. Lokale seizoensgroenten zijn de perfecte basis voor een gezonde maaltijd en helpen ook nog eens een handje mee om het milieu te beschermen.

Met The Kitchen Garden collectie heb je groente-, fruit- en kruidenplanten in huis om je klanten te helpen met hun goede, groene voornemens.

Lokaal eten 
Dat vlees eten slecht is voor het milieu weten we allemaal, maar ook groente uit verre landen dragen maar weinig bij aan een groene toekomst. Het beste wat je kunt doen voor het milieu is kiezen voor lokale seizoensgroenten en als je dan echt goed bezig wilt zijn, verbouw je deze groenten zelf. Een moestuintje is altijd leuk, maar niet per se nodig om zelf aan de slag te gaan met groente en kruiden. Er zijn genoeg planten die het ook op balkon, in de tuin of zelfs in de keuken goed doen. Denk aan paprika, komkommer of tomaat, munt, oregano of zelfs aardbeien.

The Kitchen Garden
De planten van onze Kitchen Garden collectie stellen consumenten in staat om op kleine schaal thuis makkelijk hun eigen groente, fruit en kruiden te verbouwen. De houten geïllustreerde tuinlabels passen helemaal bij de huidige natuurtuintrends. Om het nog makkelijker te maken zijn de producten beschikbaar als compleet verkoopconcept, inclusief houten display.