Menu
Inloggen
Terug naar overzicht

Het balkon als Avant Garden

Wat is de definitie van een tuin? Tegenwoordig kan elke buitenruimte omgetoverd worden tot tuin. Zelfs het kleinste balkon of saai terras is niets meer dan een ‘urban jungle’ in wording. Ze hebben alleen nog de juiste planten nodig.

Met de nieuwe Avant Garden collectie wordt elke buitenruimte een echte wildernis. Zoals de naam al doet vermoeden is de collectie een vooruitstrevend en experimenteel assortiment dat inspeelt op verstedelijking, en het concept van de ‘tuin’ opnieuw invult. De traditionele definitie van een tuin vervaagt, en maakt ruimte voor een nieuwe generatie tuinplanten. Zoals een volle philondendron, felgroene dicksonia varen, of tropische, bloeiende canna lily. Unieke planten met een sterke persoonlijkheid. Een of twee Avant Garden planten zijn al genoeg voor een fijne, natuurlijke sfeer.

De planten zijn leverbaar met een terra cotta rode of grijze pot, zodat de plant kant en klaar verkocht kan worden. Als u liever zelf de juiste pot erbij zoekt, of de keuze aan de klant laat, zijn de planten ook zonder pot beschikbaar. Mix en match de planten voor een perfect urban jungle plaatje.


    

Ons assortiment