Menu
Inloggen
Terug naar overzicht

Laat de rozen spreken

Wie aan liefde denkt, denkt aan rozen en wie aan rozen denkt, denkt aan liefde. Twee woorden die onlosmakelijk aan elkaar zijn verbonden.

Zelfs het meest vervelende deel van de roos, de doornen, hebben een betekenis die hierop aansluit, namelijk dat liefde niet altijd rozengeur en maneschijn is. Maar ondanks deze prikkelbare takken, blijft de roos voor veel mensen de mooiste bloem van allemaal. De rode roos is en blijft het ultieme symbool voor liefde en respect, maar eigenlijk heeft elke kleur roos zijn eigen betekenis. Zo staan roze rozen voor geluk en dankbaarheid, oranje voor waardering en geel voor hechte vriendschap. Ook het combineren van verschillende kleuren rozen en met andere bloemen in een boeket kan een bijzondere betekenis hebben. Zo staat de combinatie van rode en witte rozen voor 'de wens om altijd bij elkaar te blijven' en betekent één rode roos in een gemengd boeket 'Jij bent mijn ware liefde'. Laat de rozen dus spreken!

Wij hebben een uitgebreid assortiment rozen, zowel snijbloemen als trosrozen in veel verschillende kleuren. Zo hebben we klassieke rode en moderne felroze rozen, maar ook gemengde en bicolor. Tot slot hebben we ook geverfde en gewaxte rozen.