Menu
Inloggen
Terug naar overzicht

Meet our new green treasures

De allermooiste planten, afkomstig van de meest getalenteerde kwekers, uitgezocht door onze ervaren productspecialisten.

Planten die verrassen en met hun schoonheid tot aankoop aanzetten. Dat is Finest Selection.

 

"Populaire groene planten, maar dan van de allerbeste kwaliteit. Dat zijn de groene planten die je bij Finest Selection vindt." Aldus Finest Selection productspecialist Rudy van der Hoek. "Denk bijvoorbeeld aan een aloe vera, een calathea, platycerium, of een monstera. Dat zijn planten die je overal terugziet omdat ze zo gewild zijn, maar niet alle monsteras of calatheas hebben dezelfde kwaliteit. Wij werken met kwekers waarvan we weten dat ze veel aandacht besteden aan de kwaliteit van de planten. Als je een Finest Selection monstera naast een 'gewone' monstera zet, zie je het verschil meteen. De Finest Selection plant is veel zwaarder, heeft meer bladeren met meer karakteristieke gaten."

Finest Selection is ons allermooiste merk, ons ultieme kwaliteitslabel. Een merk waar we trots op zijn en waar ons vakmanschap maximaal in tot uiting komt. Het Finest Selection assortiment bestaat uit planten die speciaal geselecteerd zijn door onze product specialisten en komen uitsluitend van de allerbeste kwekers. Kwekers met een passie voor hun product en dat zie je terug in de kwaliteit.

Ons assortiment