Menu
Inloggen
Terug naar overzicht

Moderne, kleurrijke tuin met perkgoed

Met het juiste perkgoed creëer je zonder al te veel moeite een kleurrijke, gezellige tuin waar je maandenlang van kunt genieten.

Plaats de planten in een border, in een paar sfeervolle potten of manden of hang ze aan de schutting. Om helemaal bij de tijd te blijven hebben we een aantal perkgoed producten per tuintrend geselecteerd.

Wild en natuurlijk
Ook dit jaar is de natuurtuin weer van de partij. Natuurlijke materialen, zelf je groenten verbouwen en verantwoord tuinieren zie je terug in deze tuinen. Voor perkgoed betekent dit kleurrijke planten die je lekker wild kan laten groeien. Denk aan afrikaantjes, margriet of een dahlia.

Zacht
In de tuin zijn de zachte, lieve trends ook terug te zien. Pasteltinten, ronde vormen, zachte structuren, romantische planten. Voor een zachte tuin zijn de hortensia, verbena en de bacopa zeer geschikt.

Futuristisch
De tuin mag dit jaar ook best een beetje gek. Opvallende kleuren, grafische patronen en vreemde vormen sluiten goed aan bij deze futuristische trend. Denk bij perkgoed aan de fuchsia, dipladenia of een gek gekleurde petunia.