Menu
Inloggen
Terug naar overzicht

NIEUW - Finest Selection: Ice Cascade Cymbidium

Elegant en luxe, dat is de Cascade Cymbidium. Deze exclusieve plant dankt haar naam aan de weelderige ‘waterval’ van witte bloemen.

De frisgroene bladeren zorgen voor mooi contrast met de bloemen en geven de plant haar unieke vorm. Zoek je een speciale plant, die nét even anders is dan anderen, kom je uit bij een Ice Cascade Cymbidium.

De Ice Cascade Cymbidium is een plant die op een voetstuk geplaatst dient te worden! Letterlijk, zodat haar hangende bloemen mooi tot hun recht komen. De Ice Cascade kan elegantie toevoegen aan stoere woninginrichting en is goed te combineren met allerlei kleuren. De witte bloemen van de Ice Cascade Cymbidium geeft elke setting een sereen gevoel. Van Scandinavisch strak tot klassiek, tot uitgesproken; de plant komt in allerlei presentaties tot haar recht!

Een plant voor de kenner, de liefhebber, de enthousiasteling. De Ice Cascade Cymbidium is maar een aantal maanden per jaar verkrijgbaar, dus laat de kans om deze prachtplanten te bemachtigen niet voorbijgaan. Vanaf november tot half februari verkrijgbaar in onze webshop, aangeboden in een lange pot met hangsysteem.