Menu
Inloggen
Terug naar overzicht

OK Plant

OK Plant is opgericht in 1990 en heeft zich gespecialiseerd in kleine, potmaat 9 cm. phalaenopsis en diverse bloeiende seizoensplanten

Al jaren is OK Plant één van de key-kwekers van Noviflora. Met passie voor planten zijn zij continue op zoek en ontwikkelen zij nieuwe & duurzame producten die garant staan voor een unieke sfeer in huis. Continu staat de optimalisatie van teelt, productaanbod en – ontwikkeling, geïnspireerd door klanten centraal. Het assortiment van OK Plant bestaat uit een vijftal producten, waaronder seizoensmatige en jaarrondproducten. Jaarrond worden er veel verschillende soorten Little Kolibri Orchids 9cm gekweekt. De orchideeën worden geselecteerd op de verfijnde details en unieke uitstraling. Om een breed & uniek sortiment te kunnen aanbieden, wordt er plantmateriaal over de gehele wereld ingekocht.

 

In de kas staan meer dan 100 verschillende Little Kolibri Orchids. Het assortiment wordt steeds uitgebreid. De orchideeën worden geselecteerd op de verfijnde details en unieke uitstraling. Zodat de klant kan vertrouwen op een onderscheidend en verrassend assortiment.

Seizoensmatig bestaat het assortiment uit Campanula Addenda®, Aster Starletta, Cyclamen en Primula Obconica Touch Me. Het teeltplan is slim afgestemd op de seizoenen waardoor er jaarrond kleurrijke planten aangeboden worden.

Ons assortiment