Menu
Inloggen
Terug naar overzicht

Smoked Hydrangea wint Noviflora NEW Award

Tijdens de Sneak Preview van de Noviflora Huisshow 'Floral Escape' werd voor de derde keer de Noviflora NEW Award uitgereikt; een beloning voor de beste noviteit. Voorafgaand waren vijf producten genomineerd.

De genomineerden waren; Cymbidium Magic Chocolate van OrchiDiva, Zamioculcas zamiifolia Zenzi van Duijnplant BV, Philodendron narrow Camouflage van Van der Arend Tropical Plantcenter, Smoked Hydrangea van Dijk van Dijk en Alocasia Stingray van VDE Plant.

Kwekerij Dijk van Dijk ontving uit handen van commercieel directeur Xander van Reisen de Noviflora NEW Award en een waardecheque van € 5.000,-- voor marketingondersteuning. Het commentaar van de jury voor de beste noviteit van 2018: "De Smoked Hydrangea heeft een rebelse bloem en toont schoonheid met een zwartgeblakerd randje. Wij verwachten dan ook dat met er met deze hydrangea een nieuwe doelgroep wordt aangesproken; de jonge consumenten tussen de 20 en 35 jaar. Hierdoor wordt er een doorbraak in de traditionele hortensiamarkt gebracht. Met haar stoere uiterlijk in kartonnen tray is deze nieuwkomer een opvallende verschijning."

Noviflora onderscheid zich in de markt met noviteiten en nieuwe concepten. De Sneak Preview is een event dat speciaal voor de kwekers voorafgaand aan de Noviflora Huisshow wordt georganiseerd. Een uitstekend moment om te laten zien hoe Noviflora de producten van de kwekers op een inspirerende wijze aan de klanten presenteert. Door samen ideeën te ontwikkelen, plannen uit te werken en de expertise van de diverse schakels in de keten optimaal te benutten zet Noviflora in op strategische samenwerkingen met kwekers.

Ons Smoked Hydrangea assortiment