Menu
Inloggen
Terug naar overzicht

The Kitchen Garden kruiden

The Kitchen Garden, hét concept met eetbare planten volgens de EU-norm.

The Kitchen Garden is het concept van Noviflora met speciaal geselecteerde gecertificeerde eetbare planten. Het is het enige concept dat planten levert volgens de Europese wetgeving.
Voor eetbare planten geldt de wettelijke EU-etiketteringsplicht zoals voor groenten en fruit. Volgens deze norm mogen planten alleen als eetbaar verkocht worden met het Global G.A.P. of MPS Fruit& Vegetables-certificaat. Dit betekent dat elk product waarvan de consument kan verwachten dat deze geconsumeerd kan worden, voorzien moet zijn van een van deze certificaten. De winkels die ook andere voedingsmiddelen verkopen, mogen geen ongecertificeerde eetbare planten aanbieden. Deze regelgeving is al enige jaren van kracht maar er vindt een striktere handhaving vanuit de Europese Commissie plaats.

The Kitchen Garden is per direct leverbaar en het is dé oplossing om in te spelen op de steeds strenger wordende eisen om eetbare planten te verkopen.
Met het Kitchen Garden-concept kunt u zonder problemen eetbare planten verkopen. Iedere plant is voorzien van een certificeringsnummer waardoor tracebility geborgd is.

Ons assortiment