Menu
Inloggen
Terug naar overzicht

Vreugdenhil Young Plants

Vreugdenhil Young Plants is een professionele, dynamische plantenkwekerij gespecialiseerd in het kweken van groenteplanten. Zij zijn onze partner in het leveren van eetbare plukgroenten –planten voor ons label The Kitchen Garden.

Met al meer dan 45 jaar ervaring een belangrijke speler in de Nederlandse sierteeltmarkt. Optimaliseren, innoveren en samenwerken zijn drie van onze belangrijkste kernwaarden.

Veredeling en zaadproductie zijn volledig in eigen beheer. Ook is productontwikkeling daardoor een continu doorlopend proces. In de opkweek wordt gebruik gemaakt van biologische gewasbescherming. Om de voedselveiligheid voor onze consumenten te kunnen garanderen, zijn de eetbare plukgroenten gecertificeerd volgens diverse labels.

Centraal staat een product van hoogwaardige kwaliteit, werken aan innovatie en samenwerken. Dat betekent continu verbeteren en ontwikkelen. Van veredeling tot mechanisatie, van bedrijfsvoering tot certificering. Stil staan is er bij Vreugdenhil Young Plants niet bij.