Menu
Inloggen
Terug naar overzicht

De gekleurde succulenten van Amigo Plant

Amigo Plant biedt, naast de 60 rassen uit het reguliere vetplantenassortiment, ook geverfde varianten aan, zoals de solo-geverfde Echeveria, maar ook diverse, luxe varianten met glitters of kettingen. Amigo Plant is al ruim 15 jaar bekend met het verven van planten. Hiervoor gebruiken ze verf op waterbasis die niet schadelijk is voor het milieu. Ook de plant zal er geen schade van ondervinden; de planten groeien gewoon door.

Amigo Plant heeft een kleurenkalender met daarin de meest gekozen kleuren per jaargetijde. Denk hierbij aan warme kleuren in de herfst en vrolijke tinten in de lente. Ook zijn er verschillende mixen beschikbaar, zoals de ‘love mix’ voor Valentijnsdag, met daarin een mooie combinatie van kleuren bijpassend bij deze speciale dag. 

 

De bekendste variant is solo geverfd en is in een groot aantal kleuren beschikbaar, maar er worden ook luxere varianten gemaakt waarbij glitters, kettingen of extra kleuren worden toegevoegd om bijvoorbeeld vlaggen te maken. De ‘Splash’ is ook populair, waarbij verfspatten een artistieke twist geven aan de plant. Daarnaast hebben ze ook de ‘Glowing Star in the Dark’ die als een ster licht geeft in de donkere maanden en de ‘Paint your Plant’ is een doe-het-zelfpakket voor kinderen om hun eigen kunstwerk te creëren met bijgeleverd kwastje, verf en een kaart die aan te passen is naar alle talen en thema’s en er is ruimte voor een persoonlijke boodschap.