Menu
Inloggen
Terug naar overzicht

Een familiebedrijf gefocust op groene glastuinbouw

Vreugdenhil Bulbs & Plants is een potplanten- en bollenkwekerij met 3 vestigingen in het Westland. Opgericht in 1938 door Jochem Vreugdenhil Sr. Hij was één van de eerste die Amaryllis ging kweken. Op dit moment wordt het bedrijf geleid door zijn kleinzoon Jochem Vreugdenhil en is gegroeid tot één van de grotere bedrijven in zijn soort.

Onder 120.000 m2 glas worden er jaarrond diverse producten gekweekt o.a. Amaryllis, Canna, Zantedescia en Echeveria Setosa. Ook ontwikkelt Vreugdenhil Bulbs & Plants eigen concepten zoals No Water Flowers, Callalicious, African breeze en Garden bouquet.

 

Vreugdenhil Bulbs & Plants levert graag een positieve bijdrage aan het milieu en is gecertificeerd voor diverse MPS-GAP, MPS- Socially Qualified en MPS-Quality. Zo wordt er gekweekt in Groen Label kassen welke voldoen aan strenge milieueisen en een bijdrage leveren aan verduurzaming van de glastuinbouw  Met behulp van de 640 zonnepanelen wordt er stroom opgewekt en ook wordt er gebruik gemaakt van een Warmtekrachtkoppeling (WKK) en een ondergrondse waterberging.