Menu
Inloggen
Terug naar overzicht

Karma Plants – Focus op de klant

Karma Plants is een familiebedrijf, opgericht in 2000, dat zich specialiseert in het kweken van hoogwaardige en duurzame potanthuriums onder het merk ‘Endless Flowering’. Het assortiment bestaat uit de potmaten 9, 12, 17, 21 en 27cm in een breed scala aan kleuren en bloemvormen.

Door de toenemende vraag van klanten zijn ze de afgelopen jaren flink gegroeid en produceren nu ruim 3 miljoen planten per jaar. Volgens de laatste trends worden er ook ‘Karma Creations’ ontwikkeld met keramiek en glas, zoals de anthurium in water ‘Agua di Karma’ en de terrariums.

“De focus ligt op de wensen van onze klanten en hoe we die het beste kunnen bedienen”, aldus mede-eigenaar Maurice Langelaan. Het bedrijf heeft een duidelijke visie voor de toekomst, waarbij de focus ligt op klanten, innovaties, duurzaamheid en het continue bewegen op vraag en aanbod met veel passie. Qua duurzaamheid zijn al grote stappen gezet zoals biologische bestrijding, eco-vriendelijke verpakkingen, het opwekken van energie en hergebruik van water. Het streven is om eind 2020 voor 95% klimaatneutraal te zijn. Hier sluiten nog vele mooie innovatieve duurzame projecten op aan.