Menu
Inloggen
Terug naar overzicht

Een Neo mint toekomstbeeld

Technologie en natuur, twee tegenovergestelde elementen die een steeds belangrijkere rol spelen in ons leven. Ook volgend jaar wordt deze trend voortgezet en misschien wel meer dan ooit. Denk eens terug aan wat je als kind voor je zag in het jaar 2020- robots, teleportatie, vliegende auto’s en een stad op Mars, misschien?

Nu Uber aan zijn vliegende taxi’s werkt en NASA in 2020 weer naar Mars gaat, lijkt die toekomst niet eens zo heel ver weg meer. Neo mint is een frisse, futuristische kleur die perfect in dit toekomstbeeld past. Het is genderneutraal, doet denken aan de gezondheid en wellness trend, en past net als het beroemde millenial pink in elk interieur.


Uiteraard is neo mint ook een soort groen en al vinden we de kleur niet heel vaak terug in de natuur, bestaat hij hier wel en is hij ook goed te combineren met andere, natuurlijke kleuren en futuristische vormen. Denk aan een gekke vetplant, een uitbundig, kleurrijk boeket of juist een ingetogen, donkere plant als contrast. Met neomint kan je alle kanten op. Zien we je in de toekomst?

03 foto

Source: Pinterest