Menu
Inloggen
Terug naar overzicht

Stofbergen Plant Company – Passie voor Bromelia’s

Stofbergen Plant Company heeft een passie voor Bromelia’s. All meer dan 30 jaar leveren zij een assortiment met een grote diversiteit in vormen, kleuren en potmaten. De Bromelia’s zijn verdeeld in een aantal productlijnen, zoals de alom bekende Bromelia’s en Guzmania’s, de nieuwe compact-types en een aantal unieke specials, zoals de Tillandsia’s en ananas.

Het bedrijf heeft twee locaties in Bergschenhoek, centraal gelegen in het Nederlandse tuinbouwcluster. Hier vindt in eigen beheer de productontwikkeling, opkweek en productie van diverse specials plaats. Met een gedreven team en twee moderne locaties zijn zij in staat hun klanten jaarrond te voorzien van een breed scala prachtige planten.

 

In samenwerking met veredelaars en vermeerderaars zijn ze de uitdaging aangegaan om de diversiteit van de Bromelia te promoten. De Bromelia-familie bestaat uit 60 geslachten met elk hun specifieke uiterlijke kenmerken. Hierdoor is de keuze enorm groot. Dat succes hierbij niet uitblijft blijkt al uit het feit dat er nieuwe variëteiten in de prijzen vallen.