Menu
Inloggen
Terug naar overzicht

SV.CO – Net zoals de bakker, elke dag een vers assortiment

SV.CO produceert het hele jaar door een aantrekkelijke collectie potplanten. We vergelijken ons met een warme bakker: iedere dag een vers, vrolijk en veelzijdig assortiment. Ambachtelijk geproduceerd, voor ieder seizoen of feestdag een speciaal product!

Wij kweken al sinds 1978 bloeiende planten waaronder Chrysanten. Deze kennis gebruiken wij iedere dag om een top product te leveren. Naast onze ruime ervaring, vinden wij innoveren erg leuk en belangrijk. Zowel op productniveau als digitalisering. Het plezier dat we hebben in vernieuwen, stralen we ook uit. We stoppen regelmatig nieuwe delicatessen in onze koektrommel.

Chrysant Doubles
Het belangrijkste kenmerk van de Chrysant Double is dat het een gevuldbloemig type is, waarbij het hart van de bloem niet zichtbaar is. De Chrysant Double wordt over heel de wereld geëxporteerd. Wist je dat het in Oost-Europa gebruikelijk is om een plant cadeau te geven op het moment dat deze volledig in bloei staat? De plant moet op z'n mooist zijn tijdens het moment van geven, terwijl we in West-Europa gewend zijn een plant cadeau te doen met het doel dat deze nog zo lang mogelijk zal bloeien.

foto1

Chrysant Doubles

foto 2

Chrysant Specials

foto 3

Chrysant Carnaval

Chrysant Specials
Net even iets anders is de Chrysant special. Hte belangrijktse kenmerk van de Chrysant Special is dat de bloemen tweekleurig zijn. We noemen ze dan ook niet geel of oranje, speciale soorten krijgen elk een speciale naam zoals 'Hoihoi' en 'Artistic Armin'. De Chrysanten Specials zijn verkrijgbaar in potmaat 12 cm. en een aantal in 23 cm., geleverd in een vorlijke hoes of juist zonder hoes. 

Chrysant Carnaval
Een veelgebruikt synoniem voor de Chrysant Carnaval is 'Chrysant gemixt per pot'. Waarom? De Chrysant Carnaval heeft verschillende kleuren stek in de pot zitten, zo bestaat onze Carnaval 12 cm. uit de kleuren paars, wit en geel en heeft de 23 cm. zelfs een extra kleur: oranje!