Menu
Inloggen

Kwekers

Vireõ

Vireõ is de overkoepelende naam voor een aantal kwekerijen: Berghoef Plants, Hedera Plant, Heemskerk Plant, HPD Potplanten en Koolhaas Kwekerijen. Deze hebben de krachten gebundeld op het gebied van inkoop- en verkoopactiviteiten, concepten en orderafhandeling. De kwekerijen bevinden zich in de omgeving van Aalsmeer en beslaan gezamenlijk meer dan 30 hectare.

Lees meer

Kwekers

Ammerlaan-Sosef

Ammerlaan-Sosef is een moderne kwekerij die product kampioen is van Celosia en Primula obconica. Het bedrijf is in 1999 ontstaan door een samenwerking van voormalig eigenaar Ard Ammerlaan, zoon Jeffrey Ammerlaan en medewerker Gertjan Sosef. Momenteel werken Gertjan en Jeffrey samen met hun enthousiaste team om de mooiste planten te leveren.

Lees meer

Kwekers

Een familiebedrijf gefocust op groene glastuinbouw

Vreugdenhil Bulbs & Plants is een potplanten- en bollenkwekerij met 3 vestigingen in het Westland. Opgericht in 1938 door Jochem Vreugdenhil Sr. Hij was één van de eerste die Amaryllis ging kweken. Op dit moment wordt het bedrijf geleid door zijn kleinzoon Jochem Vreugdenhil en is gegroeid tot één van de grotere bedrijven in zijn soort.

Lees meer

Kwekers

Knoppert – Het kweken van pluischrysanten is onze passie

André en Martijn Knoppert zijn de gezichten achter het familiebedrijf André Knoppert & Zn. Zij kweken in hoogwaardige kwaliteit pluischrysanten. ‘’Het kweken van pluischrysanten is onze passie. Wij laten de bloemen op de ‘ouderwetse manier’, met de natuur mee groeien, zonder toevoeging van licht en warmte. De pluischrysant kan hierdoor rustig uitgroeien tot een hele sterke bloem.’’

Lees meer

Kwekers

De gekleurde succulenten van Amigo Plant

Amigo Plant biedt, naast de 60 rassen uit het reguliere vetplantenassortiment, ook geverfde varianten aan, zoals de solo-geverfde Echeveria, maar ook diverse, luxe varianten met glitters of kettingen. Amigo Plant is al ruim 15 jaar bekend met het verven van planten. Hiervoor gebruiken ze verf op waterbasis die niet schadelijk is voor het milieu. Ook de plant zal er geen schade van ondervinden; de planten groeien gewoon door.

Lees meer