Menu
Inloggen

t
Plantscaping

Thanks office plants!

Het ziet er prachtig uit,al die moderne, groene kantoren die je overal voorbij ziet komen. Sommige bedrijven installeren zelfs hele kassen, jungles en ingewikkelde ecosystemen. Is dit alleen voor de leuk of voegt het ook echt iets toe?

Lees meer

Trend report

Floraissance - een nieuw tijdperk

Een nieuw jaar betekent nieuwe dromen en doelen en dit jaar halen we inspiratie uit de kracht en beeldende kunst van de oude Grieken. Planten worden beelden, bladeren unieke vormen die zelfs de beste beeldhouwer niet met de hand kan nabootsen. De natuur, net als kunst, moet je in stilte bewonderen. Dus neem de tijd en laat je verwonderen.

Lees meer

Indoor planten

Planten in de spotlight

Als gezellige lamp of om de wortels van de plant eens goed te bestuderen: met deze ingebouwde lampjes kijken we weer op een hele andere manier naar planten.

Lees meer

Kwekers

Smit Kwekerijen - Moderne potplantenkwekerij in het noorden van Nederland

Smit Kwekerijen is een moderne potplantenkwekerij van groene kamerplanten. Het bedrijf kweekt al meer dan 30 jaar een grote diversiteit aan planten die met zorg verzameld en uitgekozen worden op plekken over de hele wereld. Met meer dan 160.000 m2 en meer dan 200 medewerkers is Smit Kwekerijen één van de toonaangevende kwekerijen in Europa.

Lees meer

Indoor planten

Plantenhoroscoop

Een prikkelige Schorpioen, zonnige Boogschutter of lieve Kreeft? Hier zie je precies welke plant het beste bij jou past.

Lees meer

Bloemen

Highlight

Elke week zetten we een aantal relevante producten in de schijnwerper, met deze week Waxflower. Bekijk hier de collectie.

Lees meer

Indoor planten

Exclusieve orchideeën

December is de maand van feestjes, cadeautjes en gezelligheid. Onze collectie exclusieve orchideeën geven je winkel nog wat extra exotische gezelligheid. Van een Paphiopedilum, Cymbidium en Ice Cascade tot een Cambria, Dendrobium en Ludisia. Deze exclusieve planten maken het assortiment in jouw winkel compleet.

Lees meer

Noviflora news

Beurskalender 2020

Op beurzen laten kwekers, veredelaars en bloemisten hun nieuwste soorten en ontdekkingen zien op het gebied van bloemen en planten. Het is daarom erg interessant om een aantal keer per jaar een beurs te bezoeken om inspiratie op te doen en weer op de hoogte te zijn van alle ontwikkelingen binnen de sector.

Lees meer

Indoor planten

Kleurrijke winter met de Hyacint

De Hyacint is vandaag de dag zo populair dat het niet voor te stellen is dat deze bol vroeger zo exclusief was dat alleen de welgestelde mensen hem konden kopen. Gelukkig maar, want de kleine krullerige bloemetjes van de Hyacint, die ook wel nagels worden genoemd, maken deze donkere maanden een stukje vrolijker.

Lees meer