Menu
Inloggen

t
Indoor planten

Botanical Twist

De paradepaardjes onder de planten, de showponies van de succulenten en de kunstzinnige bobo’s der bladeren. Dat vind je in onze nieuwe Botanical Twist collectie, vol merkwaardige planten. Planten die doen verwonderen en je op een andere manier naar de natuur laten kijken. Niks is onmogelijk, alles kan!

Lees meer

Indoor planten

Duurzame orchideeën

In orchideeënland vinden grote ontwikkelingen plaats op het gebied van duurzaamheid. Tijdens de Orchid Inspiration Days hebben we gezien dat ons LESS PLASTIC. concept wordt overgenomen door kwekers die nu ook gaan werken met een duurzame tray en hoes. Hier zijn we enorm positief over; zo maken we samen de sector groener.

Lees meer

Toegevoegde waarde

Toegevoegde waarde

Een compleet (cadeau)artikel aan je klant aanbieden? Maak het extra gemakkelijk voor je klanten door een plant in een pot aan te bieden. Zo hoeven ze zelf niet op zoek te gaan naar een mooie combinatie.

Lees meer

Indoor planten

Indoor musthaves

Groene planten zijn nog steeds helemaal hot in het interieur! Wij hebben de meest populaire groene binnenplanten geselecteerd. Bekijk de indoor musthaves in onze webshop.

Lees meer

Hunters

Gespot op de beurs Plantarium

Plantarium is dé internationale Vakbeurs voor de Boomkwekerij. Als klant van Noviflora krijgt u tijdens deze beurs via onze Hunters tool een unieke kijk van de beschikbare noviteiten en hoogtepunten van deze beurs.

Lees meer

Kwekers

Tesselaar - On The Way to PlanetProof

Bij H.M. Tesselaar Alstroemeria in Heerhugowaard vind je de mooiste, kleurrijke alstroemeria’s. Bloemen die met zorg en liefde veredeld en gekweekt zijn, en vooral met veel aandacht voor duurzaamheid. H.M. Tesselaar Alstroemeria werd als één van de eerste sierteeltbedrijven in Nederland beloond met een ‘On the Way to PlanetProof’ keurmerk en het bedrijf blijft elke dag werken aan duurzame oplossingen.

Lees meer

Indoor planten

The bigger, the better

Als het gaat om kamerplanten is het tegenwoordig: hoe groter, hoe beter. Dit geldt zowel voor het opvullen van grote lege plekken in de kamer als kleine plekjes, zoals de vensterbank. Of zet een paar grote planten bij elkaar voor een extra wild jungle effect.

Lees meer

Indoor planten

Perfect imperfections

De natuur is niet perfect. Maar wat is er wel perfect? Imperfecties zijn natuurlijk, het gekke en het vreemde, het stugge en bizarre. Perfecte imperfecties die de definitie van schoonheid definiëren en herdefiniëren. Gekke vormen, dik en dapper of dun en dansend. Deze planten hebben ons nog veel te leren over natuurlijke schoonheid.

Lees meer