Menu
Inloggen

t
Noviflora news

Plantenpaspoort, 14 December

Waarschijnlijk ben je al op de hoogte van de nieuwe Europese regelgeving omtrent het plantenpaspoort. Zelfs als je niet in een Europees land woont, zal je toch met de regelgeving te maken kunnen krijgen, aangezien transport wel door Europese landen moet.

Lees meer

Trend report

Rococo Romance

Drama, glamour en veel extravagante luxe. De kleuren zijn intens en verzadigd en de bloemen gedurfd. Deze sfeer doet denken aan een barokke periode van lang geleden, maar dan in een modern jasje.

Lees meer

Bloemen

Highlight

Elke week zetten we een aantal relevante producten in de schijnwerper, met deze week Grote groene statement planten. Bekijk hier de collectie.

Lees meer

Bloemen

Highlight

Elke week zetten we een aantal relevante producten in de schijnwerper, met deze week Snijtulp. Bekijk hier de collectie.

Lees meer

Outdoor planten

Highlight

Elke week zetten we een aantal relevante producten in de schijnwerper, met deze week Pelargonium. Bekijk hier de collectie.

Lees meer

Indoor planten

Highlight

Elke week zetten we een aantal relevante producten in de schijnwerper, met deze week Primula touch me. Bekijk hier de collectie.

Lees meer

Outdoor planten

Winterse bloeier

Het blijft spectaculair, een plant die bloeit op het moment dat de meeste tuinplanten een winterslaap houden. De Helleborus (ook bekend als de kerstroos) geeft met zijn diepgroene bladeren en grote bloemen een sfeer in de tuin.

Lees meer

Noviflora news

Samen met key-kwekers bouwen aan de toekomst

Onlangs werd er een klein exclusief event georganiseerd voor de key-kwekers van Noviflora waar de ontwikkelingen binnen Noviflora werden toegelicht en besproken werd hoe we de samenwerking nog verder kunnen intensiveren.

Lees meer