Menu
Inloggen

t
Indoor planten

De groene vleeseters

Aparte vormen en een specifieke smaak hebben deze planten; het zijn vleeseters. Met hun kleurrijke en grillige uiterlijk lokken ze spinnetjes en insecten, die ze vervolgens vangen en ‘opeten’ om aan hun voeding te komen.

Lees meer

Hunters

Vlog – Onze Hunters in Duitsland

In het najaar zijn onze Hunters veel in Duitsland te vinden. Door onze lokale aanwezigheid in de productiegebieden van voornamelijk heideplanten, maar ook andere Duitse producten, kunnen we onze klanten optimaal bedienen.

Lees meer

Indoor planten

Vier de nazomer met calluna

Het Calluna seizoen staat weer voor de deur! Elk jaar is deze struikheide weer favoriet onder de consumenten, mede dankzij haar vele kleurrijke cultivars en wilde uitstraling. Tijd om deze prachtige zomerheide beter te leren kennen.

Lees meer

Toegevoegde waarde

Nu ook online: Potterie

Van hout, kokos en glas tot metaal en keramiek; wij hebben potten in allerlei soorten en maten. Vanaf nu is potterie ook verkrijgbaar bij ons in de webshop! Ideaal om naast een plant ook een bijpassende pot aan te kunnen bieden aan je klanten om het plaatje compleet te maken.

Lees meer

Bloemen

Herfsthortensia

Volle snijhortensia’s in antieke en donkere kleuren die passen bij de herfst. Deze bloem is de ideale basis voor een boeket, maar staat ook prachtig als single bloem in een vaas. Het is een stevige bloem waar je klant lang plezier van zal hebben.

Lees meer

Trend report

Earth Matters

De warme aardetinten, een kalm en puur kleurenpallet, grove materialen en imperfecte texturen zijn te vinden in de mode- en interieurtrends, maar ook in de architectuur en de kunst. De natuur, en daarmee de schatten van de aarde, zie je overal terug.

Lees meer

Hunters

Siergrassen

Siergrassen zijn prachtige planten, zij stralen elegantie en rust uit. Het is niet voor niets dat deze siergrassen zo aan populariteit winnen. Onze Hunter Christa gaat voor u op zoek naar grassen met een unieke uitstraling; luchtig, aaibaar, stoer, compact of bijzonder van kleur. Volg Christa en bestel uw favorieten meteen in de webshop.

Lees meer

Indoor planten

Duurzame vette planten

Net zoals bij Noviflora, staat bij Ovata duurzaam ondernemen hoog in het vaandel. Dit uit zich in de milieuvriendelijke wijze waarop de succulenten worden geteeld (MPS-A) en de verpakking. De kweekpot bestaat volledig uit gerecycled materiaal en de tray is van FSC karton en is geheel recyclebaar. Helemaal duurzaam dus deze vetplanten!

Lees meer

Indoor planten

Top 25

Wij hebben de 25 meest gekochte producten van augustus op een rijtje gezet voor je. Heb je deze toppers toen niet gescoord? Dan is dit je nieuwe kans om de meest gewilde planten in je winkel neer te zetten.

Lees meer

Kwekers

Ammerlaan The Green Innovator

De naam zegt het eigenlijk al. Bij Ammerlaan - The Green Innovator, draait alles om groen. Een enorm uitgebreid assortiment aan groene producten, van alocasia's tot bromelia's en alles daartussenin en ver daarbuiten. Maar ook een groene, innovatieve manier van werken staat bij Ammerlaan centraal: ze waren in 2010 het allereerste sierteeltbedrijf met een aardwarmtebron. Noviflora sprak met Dennis Smits over de duurzame ambities van het bedrijf.

Lees meer