Menu
Inloggen

t
Bloemen

Een klassieke of bonte kerstboom?

Wat is kerst zonder kerstboom? Niks! Wat voor boom zet jij dit jaar in je winkel? Ga je voor de traditionele dennenboom versierd met kerstballen of gooi je het over een heel andere boeg met een kleurrijke eye-catcher?

Lees meer

Trend report

Beyond nature

Een wereld zonder regels klinkt als totale chaos, maar soms zijn regels er juist om ze te overtreden. We zien het overal om ons heen; dingen die we eerst als ondenkbaar achtten zijn nu het nieuwe normaal.

Lees meer

Kwekers

Een familiebedrijf gefocust op groene glastuinbouw

Vreugdenhil Bulbs & Plants is een potplanten- en bollenkwekerij met 3 vestigingen in het Westland. Opgericht in 1938 door Jochem Vreugdenhil Sr. Hij was één van de eerste die Amaryllis ging kweken. Op dit moment wordt het bedrijf geleid door zijn kleinzoon Jochem Vreugdenhil en is gegroeid tot één van de grotere bedrijven in zijn soort.

Lees meer

Indoor planten

Twinkle, Twinkle, little red star

Er gaat geen kerst voorbij zonder de Poinsettia. Deze plant is met zijn dieprode kleur en stervormige bladeren de ultieme kerstplant en mag in je winkel dan ook niet ontbreken.

Lees meer

Kwekers

Knoppert – Het kweken van pluischrysanten is onze passie

André en Martijn Knoppert zijn de gezichten achter het familiebedrijf André Knoppert & Zn. Zij kweken in hoogwaardige kwaliteit pluischrysanten. ‘’Het kweken van pluischrysanten is onze passie. Wij laten de bloemen op de ‘ouderwetse manier’, met de natuur mee groeien, zonder toevoeging van licht en warmte. De pluischrysant kan hierdoor rustig uitgroeien tot een hele sterke bloem.’’

Lees meer

Hunters

Planthunter Glenn

Op de Hunter-tool volg je jouw favoriete Hunters en ben je een van de eersten die de resultaten van hun zoektochten te zien krijgt.

Lees meer

Trend report

Raw Earth

Planten hebben ons niet nodig- wij hebben planten nodig. Zonder planten, bomen, bloemen en zelfs onkruid zou de wereld niet kunnen bestaan. Onze connectie met planten gaat veel verder dan een mooie monstera in een pot op de vensterbank. Zonder de natuur zijn we nergens.

Lees meer