Menu
Inloggen

t
Kwekers

Amigra – De vriend van grassen

Amigra is in januari 2012 opgericht door Erik van der Voort en Edwin van der Knaap. De naam Amigra is niet zomaar gekozen dit is een samenstelling van, AMI (Frans voor vriend) en GRA (van grassen). Erik en Edwin zijn meer dan vrienden van de grassenfamilie; ze zijn verslaafd aan gras!

Lees meer

Indoor planten

Summer deal

Planten en bloemen die je tijdens de zonnige zomerse dagen in je winkel wilt hebben én ook nog eens voor de scherpste prijs, die vind je bij onze summer deals. Bekijk hier onze collectie en scoor deze koopjes voordat het te laat is.

Lees meer

Bloemen

Bloemen van de zomer

Hoe meer de zon zich laat zien, hoe meer soorten bloemen ook weer beschikbaar zijn. De ene bloem nog mooier dan de ander. Naast de koningin van de zomerbloemen, de zonnebloem, zijn er nog veel meer soorten die net zo’n vrolijk zomergevoel opwekken.

Lees meer

Hunters

Het zonnetje in huis: helianthus

De zonnebloem is hét symbool van de zomer. Een bloem waar iedereen vrolijk van wordt, of de zon nou schijnt of niet. We gaan een dag op stap met Cok van Berkel (inkoopmanager bij Noviflora). Dagelijks monitort hij welke kwekers de helianthus in het perfecte stadium kunnen leveren.

Lees meer

Kwekers

Qualily - 13 miljoen lelies per jaar

Verspreid over 5 locaties en 10 hectaren telen Raymond Vijverberg en Ruud van der Hoeven samen met hun team zo’n 13 miljoen stelen lelies per jaar. Qualily heeft ongeveer 20 verschillende soorten lelies in hun assortiment en produceren Orientals, LA’s, OT’s en Longiflorums van hoge kwaliteit. Deze verschillende soorten lelies vereisen verschillende teeltmethoden, daar kan Qualily met haar verschillende locaties goed op in spelen.

Lees meer

Outdoor planten

Mediterrane inspiratie

Iedereen die op vakantie gaat, neemt graag een souvenir mee naar huis om de herinnering aan dat speciale moment voor altijd vast te houden. Mediterrane planten nemen je mee in het karakteristieke mediterrane gevoel met geur, kleur en smaak om de vakantie-ervaring levend te houden. Er zijn drie mediterrane stijlen: Kleurrijke zonsondergangen, Smaakvolle souvenirs en Geurige velden.

Lees meer

Outdoor planten

Een ‘living wall’ met klimplanten

Verticaal tuinieren lijkt een moderne term, maar met klimplanten doen we natuurlijk al decennialang precies hetzelfde. Vooral in kleinere stadstuinen en op het balkon is een muur vol groen zeer aan te raden. Een simpele, natuurlijke manier om toch veel wilde natuur binnen te halen.

Lees meer

Indoor planten

Brand NEW!

De favorieten van deze maand. Een nieuwe unieke verzameling planten en potplantarrangementen is perfect om een ​​sfeervolle ambiance te creëren.

Lees meer