Menu
Inloggen

Kwekers

Stofbergen Plant Company – Passie voor Bromelia’s

Stofbergen Plant Company heeft een passie voor Bromelia’s. All meer dan 30 jaar leveren zij een assortiment met een grote diversiteit in vormen, kleuren en potmaten. De Bromelia’s zijn verdeeld in een aantal productlijnen, zoals de alom bekende Bromelia’s en Guzmania’s, de nieuwe compact-types en een aantal unieke specials, zoals de Tillandsia’s en ananas.

Lees meer

Kwekers

Karma Plants – Focus op de klant

Karma Plants is een familiebedrijf, opgericht in 2000, dat zich specialiseert in het kweken van hoogwaardige en duurzame potanthuriums onder het merk ‘Endless Flowering’. Het assortiment bestaat uit de potmaten 9, 12, 17, 21 en 27cm in een breed scala aan kleuren en bloemvormen.

Lees meer

Kwekers

Berg Lisianthus - Jaarrond enkelbloemige Lisianthus

Met veel plezier is Berg Lisianthus dag en nacht bezig om mooie en bijzondere bloemen te kweken en te zorgen dat jij daar lang plezier aan kunt beleven. Sinds 1989 zijn Wim en Hans van den Berg kwekers van enkelbloemige Lisianthus. Op hun bedrijf kweken ze ongeveer 4,5 hectare Lisianthus. Ze hebben een ruim assortiment dat ze dagelijks kunnen leveren, waaronder twee-kleurige Lisianthus.

Lees meer

Kwekers

Amigra – De vriend van grassen

Amigra is in januari 2012 opgericht door Erik van der Voort en Edwin van der Knaap. De naam Amigra is niet zomaar gekozen dit is een samenstelling van, AMI (Frans voor vriend) en GRA (van grassen). Erik en Edwin zijn meer dan vrienden van de grassenfamilie; ze zijn verslaafd aan gras!

Lees meer

Kwekers

Qualily - 13 miljoen lelies per jaar

Verspreid over 5 locaties en 10 hectaren telen Raymond Vijverberg en Ruud van der Hoeven samen met hun team zo’n 13 miljoen stelen lelies per jaar. Qualily heeft ongeveer 20 verschillende soorten lelies in hun assortiment en produceren Orientals, LA’s, OT’s en Longiflorums van hoge kwaliteit. Deze verschillende soorten lelies vereisen verschillende teeltmethoden, daar kan Qualily met haar verschillende locaties goed op in spelen.

Lees meer

Kwekers

OK Plant - Green up your home ‘Gift set’

'Green up your home' is een concept voor een plantendisplay waar twee sterke plantenmerken van OK Plant samenkomen: Little Kolibri Orchids en Little Lizard Greens. Op dit display worden orchideeën en groene planten gecombineerd met sierpotten die aansluiten bij de laatste home & living trends.

Lees meer

Kwekers

Arend Roses

Nico van der Arend begon in 1976 het huidige Arend Roses, uit pure liefde voor rozen. Tegenwoordig worden Arend rozen gekweekt op elf hectare, verdeeld over twee locaties in het Westland. Die liefde voor het product is ook bij de tweede generatie van der Arend, Remco, en zijn compagnon Richard nog in overvloed aanwezig.

Lees meer

Kwekers

Vilosa – Growing delight

Growing delight, want Vilosa teelt prachtige planten. Potplanten die met hun kleuren en bijzondere vormen een lust voor het oog zijn en door hun sterke kwaliteit een makkelijk karakter hebben.

Lees meer