Menu
Inloggen

t
Hunters

Floralhunters

Je hebt onze Planthunters al ontmoet, nu is het tijd om onze kleurrijke en inspirerende Floralhunters te leren kennen!

Lees meer

Hunters

Gespot op de beurs Plantarium

Plantarium is dé internationale Vakbeurs voor de Boomkwekerij. Als klant van Noviflora krijgt u tijdens deze beurs via onze Hunters tool een unieke kijk van de beschikbare noviteiten en hoogtepunten van deze beurs.

Lees meer

Hunters

Vlog – Onze Hunters in Duitsland

In het najaar zijn onze Hunters veel in Duitsland te vinden. Door onze lokale aanwezigheid in de productiegebieden van voornamelijk heideplanten, maar ook andere Duitse producten, kunnen we onze klanten optimaal bedienen.

Lees meer

Hunters

Siergrassen

Siergrassen zijn prachtige planten, zij stralen elegantie en rust uit. Het is niet voor niets dat deze siergrassen zo aan populariteit winnen. Onze Hunter Christa gaat voor u op zoek naar grassen met een unieke uitstraling; luchtig, aaibaar, stoer, compact of bijzonder van kleur. Volg Christa en bestel uw favorieten meteen in de webshop.

Lees meer

Hunters

Vlog orchideeën expert Arno Zwinkels

Orchideeën is de specialiteit en passie van onze plantenexpert Arno Zwinkels. Door zijn jarenlange ervaring heeft hij veel kennis opgedaan. In deze vlog staan de orchideeën van Opti-flor centraal. Wat maakt deze planten zo bijzonder?

Lees meer

Hunters

Op zoek naar de beste deals?

Op jacht naar planten en bloemen voor een leuke prijs? Zo’n zoektocht kan veel tijd in beslag nemen, want je wil natuurlijk wel de beste deals vinden.

Lees meer

Hunters

Vlog orchideeën expert Arno Zwinkels

Orchideeën is de specialiteit en passie van onze plantenexpert Arno Zwinkels. Door zijn jarenlange ervaring heeft hij veel kennis opgedaan. In deze vlog staat Dendrobium centraal. Wat maakt deze plant zo bijzonder?

Lees meer

Hunters

Start het jaar met de nieuwste ontdekkingen

Klaar voor een nieuw jaar vol fascinerend groen en fleurige sfeermakers? Onze Hunters hebben niet stil gezeten. Volg Glenn Bovenlander en Rudy Hoek via de Hunters tool voor de nieuwste ontdekkingen en bestel uw favorieten meteen in de webshop.

Lees meer