Menu
Inloggen

Kwekers

KP Holland 70 jaar – Born to breed & bloom

Als vooruitstrevende kweker produceert KP Holland hoogwaardige producten van constante kwaliteit. Het bedrijf heeft naast de directie een team van 140 vaste medewerkers in dienst. Op alle locaties wordt dagelijks met veel passie aan producten van optimale kwaliteit gewerkt.

Lees meer

Kwekers

Levoplant: koploper in innovatie

Levoplant was de eerste die een volledig geautomatiseerd teeltsysteem voor de Phalaenopsisteelt liet aanleggen, waarna velen volgden. Ook bij het telen in cups en het toepassen van onzichtbare codes op de pot was Levoplant uniek. Altijd werd er gewerkt vanuit de visie dat een bedrijf betrouwbaar moet zijn en kwaliteit moet leveren.

Lees meer

Kwekers

Familiebedrijf Van der Voort

Van der Voort Potplanten B.V. is een potplantenkwekerij met meerdere, aan elkaar grenzende, locaties in Honselersdijk. Op een totaal oppervlak van ruim 80.000 m2 telen en produceren zij diverse uiteenlopende potmaten en plantenvormen van Spathiphyllum, Azalea, Ludisia en Anthurium.

Lees meer

Kwekers

Smit Kwekerijen - Moderne potplantenkwekerij in het noorden van Nederland

Smit Kwekerijen is een moderne potplantenkwekerij van groene kamerplanten. Het bedrijf kweekt al meer dan 30 jaar een grote diversiteit aan planten die met zorg verzameld en uitgekozen worden op plekken over de hele wereld. Met meer dan 160.000 m2 en meer dan 200 medewerkers is Smit Kwekerijen één van de toonaangevende kwekerijen in Europa.

Lees meer

Kwekers

Duyvesteyn Plants – We grow ‘green’ air

Al meer dan 25 jaar is kwekerij Duyvesteyn Plants gespecialiseerd in het opkweken van diverse groene kwaliteits-planten voor interieurbeplanting. Het leveren van topkwaliteit staat hierbij centraal. Het assortiment bestaat onder andere uit Dracaena, Yucca, Polycias en Beaucarnea.

Lees meer

Kwekers

Tesselaar - On The Way to PlanetProof

Bij H.M. Tesselaar Alstroemeria in Heerhugowaard vind je de mooiste, kleurrijke alstroemeria’s. Bloemen die met zorg en liefde veredeld en gekweekt zijn, en vooral met veel aandacht voor duurzaamheid. H.M. Tesselaar Alstroemeria werd als één van de eerste sierteeltbedrijven in Nederland beloond met een ‘On the Way to PlanetProof’ keurmerk en het bedrijf blijft elke dag werken aan duurzame oplossingen.

Lees meer

Kwekers

Ammerlaan The Green Innovator

De naam zegt het eigenlijk al. Bij Ammerlaan - The Green Innovator, draait alles om groen. Een enorm uitgebreid assortiment aan groene producten, van alocasia's tot bromelia's en alles daartussenin en ver daarbuiten. Maar ook een groene, innovatieve manier van werken staat bij Ammerlaan centraal: ze waren in 2010 het allereerste sierteeltbedrijf met een aardwarmtebron. Noviflora sprak met Dennis Smits over de duurzame ambities van het bedrijf.

Lees meer