Menu
Inloggen

t
Bloemen

Een ode aan de pioen

Van tatoeages tot schilderijen en zelfs de natuurlijke geneeskunde, de pioenroos is in alle hoeken van de wereld zeer geliefd. De bloem straalt zachtheid uit en past helemaal bij de huidige vintage trends. Tijd voor ode aan deze mooie roos!

Lees meer

Kwekers

Vilosa – Growing delight

Growing delight, want Vilosa teelt prachtige planten. Potplanten die met hun kleuren en bijzondere vormen een lust voor het oog zijn en door hun sterke kwaliteit een makkelijk karakter hebben.

Lees meer

Hunters

Planthunter Ed

Op de Hunter-tool volg je jouw favoriete Hunters en ben je een van de eersten die de resultaten van hun zoektochten te zien krijgt.

Lees meer

Indoor planten

The same, but different - Dendrobium, Oncidium & Paphiopedilum

Ook orchideeën, maar dan anders, en wat minder bekend dan de Phalaenopsis die we veel zien. Bijzondere beauty’s met spectaculaire bloemen en bladeren, in prachtige kleuren en patronen, even makkelijk in de omgang en zeker zo charismatisch. Stuk voor stuk kleine kunstwerkjes; ontdek de Dendrobium, Oncidium en Paphiopedilum.

Lees meer

Outdoor planten

Citrusboom: geurig en fruitig

Een boom die het hele jaar door groen blijft; zo kom je zelfs de laatste koude maanden door. De citrusboom wordt al heel lang gekweekt- al ruim 4000 jaar – en heeft een fijne, zoete geur. En voor de mensen met extreem groene vingers, een zonnige tuin en/of woonkamer en een beetje geluk, zit er wellicht ook nog een fruitoogst in. Onze Planthunters vonden deze bomen in Italië en waren meteen enthousiast over de kwaliteit en volheid van de takken.

Lees meer

Bloemen

Kleurrijk en fijn: de Germini

Het kleine zusje van de felle, geliefde en kleurrijke Gerbera. Dezelfde vrolijke uitstraling, en door de subtiele maat ook perfect te gebruiken in kleinere boeketten. Of gewoon helemaal solo in een kleine vaas; de bloem heeft genoeg persoonlijkheid om ook alleen te kunnen stralen!

Lees meer

Noviflora news

Best Buy

Op zoek naar planten en bloemen met de beste prijs-kwaliteitverhouding? Bekijk ons Best Buy assortiment!

Lees meer

Kwekers

KP Holland 70 jaar – Born to breed & bloom

Als vooruitstrevende kweker produceert KP Holland hoogwaardige producten van constante kwaliteit. Het bedrijf heeft naast de directie een team van 140 vaste medewerkers in dienst. Op alle locaties wordt dagelijks met veel passie aan producten van optimale kwaliteit gewerkt.

Lees meer