Menu
Inloggen

Kwekers

Clematis kwekerij J. van Zoest

Deze keer een kijkje in de keuken bij de meest exclusieve Clematis kwekerij, J. van Zoest. Hier worden meer dan 450 soorten gekweekt op 2 hectare. Van groot bloemige, klein bloemige, dubbel bloemige en zelfs soorten die groeien als vaste planten. Ooit eens een clematis met groene dubbele bloemen gezien, of met bloemen zo groot als je hand?

Lees meer

Kwekers

Dijk van Dijk - Masters in Hydrangea’s

De meesterkwekers bij Dijk van Dijk kweken de meest bijzondere en exclusieve hortensia’s, die de kweker zijn Masterpieces noemt. De hortensia’s van nu, met verrassende kleurschakeringen, prachtige details en bijzondere eigenschappen.

Lees meer

Kwekers

VIP-Roses – een bijzondere rozenkwekerij

In hun 3,5 ha grote kas produceren de gebroeders Sassen een reeks adembenemende rozen. Hun passie voor de schoonheid van een roos heeft hen ertoe aangezet enkele van de meest verbluffende variëteiten te kweken.

Lees meer

Kwekers

Vreugdenhil Young Plants

Vreugdenhil Young Plants is een professionele, dynamische plantenkwekerij gespecialiseerd in het kweken van groenteplanten. Zij zijn onze partner in het leveren van eetbare plukgroenten –planten voor ons label The Kitchen Garden.

Lees meer

Kwekers

De Hoog Orchids

Waar liefde voor product, vakmanschap en techniek samenkomen. Bij kweker De Hoog Orchids is Dendrobium Nobilé de specialiteit.

Lees meer

Kwekers

Bonito Plant

Bonito Plant is een professionele en moderne Phalaenopsis kwekerij ingericht met de allernieuwste technieken. Het bedrijf is van oudsher een ondernemend en innovatief familiebedrijf en kent een historie van bijna 90 jaar.

Lees meer

Kwekers

Smit Kwekerijen

Smit Kwekerijen is een moderne potplantenkwekerij van groene kamerplanten. Het bedrijf kweekt al meer dan 30 jaar een grote diversiteit aan planten die met zorg verzameld en uitgekozen worden op plekken over de hele wereld. Met meer dan 160.000 m2 en meer dan 200 medewerkers is Smit Kwekerijen één van de toonaangevende kwekerijen in Europa.

Lees meer

Kwekers

Fachjan

Fachjan is een familiebedrijf waar inmiddels de 3e generatie aan het roer staat. In de 57.000m² kassencomplexen op 2 locaties staan tropische en subtropische kamerplanten van 10cm tot wel 14m. In 2019 vindt er tevens een uitbreiding plaats met een nieuw bedrijf van ca. 4 HA.

Lees meer