Menu
Inloggen

t
Kwekers

Levoplant: koploper in innovatie

Levoplant was de eerste die een volledig geautomatiseerd teeltsysteem voor de Phalaenopsisteelt liet aanleggen, waarna velen volgden. Ook bij het telen in cups en het toepassen van onzichtbare codes op de pot was Levoplant uniek. Altijd werd er gewerkt vanuit de visie dat een bedrijf betrouwbaar moet zijn en kwaliteit moet leveren.

Lees meer

Hunters

Gasthunter Dorien

Soms zorgt een frisse blik voor iets compleet onverwachts. Op uitnodiging van Noviflora nemen onze Gasthunters je mee op reis langs hun favoriete producten en nieuwe ontdekkingen. Deze geliefde plantenexperts zetten hun passie en netwerk in om uit verschillende hoeken van de wereld iets bijzonders vandaan te toveren. Van productexperts tot stylisten, bloemisten tot planten ‘influencers’ – kijk jij met ze mee?

Lees meer

Indoor planten

Creëer een eigen kruidentuin

Wie houdt er niet van een kop verse muntthee, aardappeltjes met rozemarijn of een pizza met oregano? Kruiden maken eten nog lekkerder en al helemaal als ze vers van de plant geplukt kunnen worden uit het raamkozijn of de achtertuin.

Lees meer

Trend report

Asian serenity

In onze moderne samenleving ligt het tempo hoog, onze levens en lifestyles worden overspoelt met stress. Tijd om te vertragen. We moeten onze weg terugvinden naar onze echte ik, de tijd nemen om onze omgeving te waarderen en vrede te vinden in de chaos van ons eigen leven. Op zoek naar rust, vrede en focus, beter voor jezelf zorgen en een gezonder, meer waardevol leven. Daar gaan we voor.

Lees meer

Bloemen

Ontwerpen met snijgroen

Sommige bladeren zijn ware kunstwerken. Denk aan een Monsterablad, een Calathea, een vrolijke Asparagus of een tropisch palmblad. In een boeket laat het groen de bloemen extra stralen. Maar ook los in combinatie met andere bladeren, als styling of accessoire tijdens een event of op een doodgewone donderdag is ontwerpen met snijgroen altijd een goed idee.

Lees meer

Kwekers

Familiebedrijf Van der Voort

Van der Voort Potplanten B.V. is een potplantenkwekerij met meerdere, aan elkaar grenzende, locaties in Honselersdijk. Op een totaal oppervlak van ruim 80.000 m2 telen en produceren zij diverse uiteenlopende potmaten en plantenvormen van Spathiphyllum, Azalea, Ludisia en Anthurium.

Lees meer

Bloemen

Eco-love: Liefde voor de droogbloem

Duurzame, creatieve bloemen die ook nog eens maanden mee gaan. Puur natuur, zonder enige tussenkomst van technologie. Hoe dan, denk je. Simpel. De droogbloem! Droogbloemen zijn al een poosje weer terug in het interieur en veroveren steeds meer de planten- en designwereld. Wilde bloemen, met natuurlijke verpakkingen en creatieve arrangementen. Een kunstobject uit de natuur voor iedereen. We love de droogbloem!

Lees meer

Indoor planten

In the name of love

De liefde is een inspiratiebron voor vele gedichten en liedjes, maar zeker ook voor namen van bloemen en planten.

Lees meer