Menu
Inloggen

t
Trend report

Love is love

Wie je ook bent, waar je ook woont, waar je ook in gelooft of juist niet: één ding hebben we allemaal gemeen, en dat is liefde. En liefhebben, in de grootste zin van het woord, is dé oplossing voor de problemen van deze tijd.

Lees meer

Trend report

Vazenparade

Met de juiste vaas geef je een boeket een mooi podium om op te stralen. De vaas is momenteel zeer populair, met expressieve vormen en patronen, van strenge strepen tot felle kleuren en gekke ontwerpen. Onze trendwatchers kwamen veel moois tegen op vele toonaangevende designbeurzen door heel Europa en daarom hebben we ter inspiratie onze favorieten op een rijtje gezet. Kijk je mee?

Lees meer

Plantscaping

De kracht van groene planten

Thuis, op kantoor, in de tuin of in de publieke ruimte: planten zorgen overal voor een positieve, energieke en levensverrijkend effect. Ze maken ons blij en zuiveren de lucht, en daarom zijn wij gek op deze krachtpatsers. Duik samen met ons in de wereld van groene planten!

Lees meer

Plantscaping

Thanks office plants!

Het ziet er prachtig uit,al die moderne, groene kantoren die je overal voorbij ziet komen. Sommige bedrijven installeren zelfs hele kassen, jungles en ingewikkelde ecosystemen. Is dit alleen voor de leuk of voegt het ook echt iets toe?

Lees meer

Trend report

Floraissance - een nieuw tijdperk

Een nieuw jaar betekent nieuwe dromen en doelen en dit jaar halen we inspiratie uit de kracht en beeldende kunst van de oude Grieken. Planten worden beelden, bladeren unieke vormen die zelfs de beste beeldhouwer niet met de hand kan nabootsen. De natuur, net als kunst, moet je in stilte bewonderen. Dus neem de tijd en laat je verwonderen.

Lees meer

Indoor planten

Planten in de spotlight

Als gezellige lamp of om de wortels van de plant eens goed te bestuderen: met deze ingebouwde lampjes kijken we weer op een hele andere manier naar planten.

Lees meer

Kwekers

Smit Kwekerijen - Moderne potplantenkwekerij in het noorden van Nederland

Smit Kwekerijen is een moderne potplantenkwekerij van groene kamerplanten. Het bedrijf kweekt al meer dan 30 jaar een grote diversiteit aan planten die met zorg verzameld en uitgekozen worden op plekken over de hele wereld. Met meer dan 160.000 m2 en meer dan 200 medewerkers is Smit Kwekerijen één van de toonaangevende kwekerijen in Europa.

Lees meer

Indoor planten

Plantenhoroscoop

Een prikkelige Schorpioen, zonnige Boogschutter of lieve Kreeft? Hier zie je precies welke plant het beste bij jou past.

Lees meer

Outdoor planten

Highlight

Elke week zetten we een aantal relevante producten in de schijnwerper, met deze week Siergras. Bekijk hier de collectie.

Lees meer

Indoor planten

Exclusieve orchideeën

December is de maand van feestjes, cadeautjes en gezelligheid. Onze collectie exclusieve orchideeën geven je winkel nog wat extra exotische gezelligheid. Van een Paphiopedilum, Cymbidium en Ice Cascade tot een Cambria, Dendrobium en Ludisia. Deze exclusieve planten maken het assortiment in jouw winkel compleet.

Lees meer