Menu
Inloggen

Indoor planten

Summer deal

Planten en bloemen die je tijdens de zonnige zomerse dagen in je winkel wilt hebben én ook nog eens voor de scherpste prijs, die vind je bij onze summer deals. Bekijk hier onze collectie en scoor deze koopjes voordat het te laat is.

Lees meer

Bloemen

Bloemen van de zomer

Hoe meer de zon zich laat zien, hoe meer soorten bloemen ook weer beschikbaar zijn. De ene bloem nog mooier dan de ander. Naast de koningin van de zomerbloemen, de zonnebloem, zijn er nog veel meer soorten die net zo’n vrolijk zomergevoel opwekken.

Lees meer

Hunters

Het zonnetje in huis: helianthus

De zonnebloem is hét symbool van de zomer. Een bloem waar iedereen vrolijk van wordt, of de zon nou schijnt of niet. We gaan een dag op stap met Cok van Berkel (inkoopmanager bij Noviflora). Dagelijks monitort hij welke kwekers de helianthus in het perfecte stadium kunnen leveren.

Lees meer

Kwekers

Qualily - 13 miljoen lelies per jaar

Verspreid over 5 locaties en 10 hectaren telen Raymond Vijverberg en Ruud van der Hoeven samen met hun team zo’n 13 miljoen stelen lelies per jaar. Qualily heeft ongeveer 20 verschillende soorten lelies in hun assortiment en produceren Orientals, LA’s, OT’s en Longiflorums van hoge kwaliteit. Deze verschillende soorten lelies vereisen verschillende teeltmethoden, daar kan Qualily met haar verschillende locaties goed op in spelen.

Lees meer

Outdoor planten

Mediterrane inspiratie

Iedereen die op vakantie gaat, neemt graag een souvenir mee naar huis om de herinnering aan dat speciale moment voor altijd vast te houden. Mediterrane planten nemen je mee in het karakteristieke mediterrane gevoel met geur, kleur en smaak om de vakantie-ervaring levend te houden. Er zijn drie mediterrane stijlen: Kleurrijke zonsondergangen, Smaakvolle souvenirs en Geurige velden.

Lees meer

Outdoor planten

Een ‘living wall’ met klimplanten

Verticaal tuinieren lijkt een moderne term, maar met klimplanten doen we natuurlijk al decennialang precies hetzelfde. Vooral in kleinere stadstuinen en op het balkon is een muur vol groen zeer aan te raden. Een simpele, natuurlijke manier om toch veel wilde natuur binnen te halen.

Lees meer

Hunters

Meet Planthunter Cok

Op de Hunter-tool volg je jouw favoriete Hunters en ben je een van de eersten die de resultaten van hun zoektochten te zien krijgt.

Lees meer

Kwekers

OK Plant - Green up your home ‘Gift set’

'Green up your home' is een concept voor een plantendisplay waar twee sterke plantenmerken van OK Plant samenkomen: Little Kolibri Orchids en Little Lizard Greens. Op dit display worden orchideeën en groene planten gecombineerd met sierpotten die aansluiten bij de laatste home & living trends.

Lees meer