Menu
Inloggen

t
Kwekers

Arend Roses

Nico van der Arend begon in 1976 het huidige Arend Roses, uit pure liefde voor rozen. Tegenwoordig worden Arend rozen gekweekt op elf hectare, verdeeld over twee locaties in het Westland. Die liefde voor het product is ook bij de tweede generatie van der Arend, Remco, en zijn compagnon Richard nog in overvloed aanwezig.

Lees meer

Indoor planten

Celebrating moms everywhere

Vroeger was het makkelijk. Je maakte een tekening of gaf vol trots een macaroni kunstwerk, aangemoedigd door een te creatieve juf op school. Maar over de jaren heen wordt het steeds moeilijker. Wat koop je voor die lieve vrouw die ongeveer alles al heeft? Geen zorgen, met een plant, bos bloemen of arrangement zit je altijd goed.

Lees meer

Noviflora news

Bepaal zelf hoe duurzaam je wilt gaan

Bij Noviflora zijn niet alleen de planten groen. Ook als het gaat om duurzaamheid hebben we groene vingers. We geven om de aarde en leefomgeving en nemen onze maatschappelijke en zakelijke verantwoordelijkheid om onze ecologische voetafdruk te minimaliseren.

Lees meer

Outdoor planten

Bijen- en vlinderlokkers voor een gezellige natuurtuin

Zoemende bijen en fladderende vlinders; ze maken de tuin extra gezellig en het is ook nog eens goed voor mens én natuur. Wist je dat een van de drie lepels die je eet tijdens het avondeten direct of indirect afhankelijk is van het werk van een honingbij? Genoeg reden om de tuin vol te planten met bij- en vlindervriendelijke planten!

Lees meer

Bloemen

Een ode aan de pioen

Van tatoeages tot schilderijen en zelfs de natuurlijke geneeskunde, de pioenroos is in alle hoeken van de wereld zeer geliefd. De bloem straalt zachtheid uit en past helemaal bij de huidige vintage trends. Tijd voor ode aan deze mooie roos!

Lees meer

Kwekers

Vilosa – Growing delight

Growing delight, want Vilosa teelt prachtige planten. Potplanten die met hun kleuren en bijzondere vormen een lust voor het oog zijn en door hun sterke kwaliteit een makkelijk karakter hebben.

Lees meer

Hunters

Planthunter Ed

Op de Hunter-tool volg je jouw favoriete Hunters en ben je een van de eersten die de resultaten van hun zoektochten te zien krijgt.

Lees meer