Menu
Inloggen

t
Noviflora news

Beurskalender 2020

Op beurzen laten kwekers, veredelaars en bloemisten hun nieuwste soorten en ontdekkingen zien op het gebied van bloemen en planten. Het is daarom erg interessant om een aantal keer per jaar een beurs te bezoeken om inspiratie op te doen en weer op de hoogte te zijn van alle ontwikkelingen binnen de sector.

Lees meer

Indoor planten

Kleurrijke winter met de Hyacint

De Hyacint is vandaag de dag zo populair dat het niet voor te stellen is dat deze bol vroeger zo exclusief was dat alleen de welgestelde mensen hem konden kopen. Gelukkig maar, want de kleine krullerige bloemetjes van de Hyacint, die ook wel nagels worden genoemd, maken deze donkere maanden een stukje vrolijker.

Lees meer

Noviflora news

Plantenpaspoort, 14 December

Waarschijnlijk ben je al op de hoogte van de nieuwe Europese regelgeving omtrent het plantenpaspoort. Zelfs als je niet in een Europees land woont, zal je toch met de regelgeving te maken kunnen krijgen, aangezien transport wel door Europese landen moet.

Lees meer

Trend report

Rococo Romance

Drama, glamour en veel extravagante luxe. De kleuren zijn intens en verzadigd en de bloemen gedurfd. Deze sfeer doet denken aan een barokke periode van lang geleden, maar dan in een modern jasje.

Lees meer

Kwekers

Een familiebedrijf gefocust op groene glastuinbouw

Vreugdenhil Bulbs & Plants is een potplanten- en bollenkwekerij met 3 vestigingen in het Westland. Opgericht in 1938 door Jochem Vreugdenhil Sr. Hij was één van de eerste die Amaryllis ging kweken. Op dit moment wordt het bedrijf geleid door zijn kleinzoon Jochem Vreugdenhil en is gegroeid tot één van de grotere bedrijven in zijn soort.

Lees meer

Outdoor planten

Highlight

Elke week zetten we een aantal relevante producten in de schijnwerper, met deze week Tuintoppers van juli. Bekijk hier de collectie.

Lees meer