Menu
Inloggen

t
Indoor planten

The same, but different - Dendrobium, Oncidium & Paphiopedilum

Ook orchideeën, maar dan anders, en wat minder bekend dan de Phalaenopsis die we veel zien. Bijzondere beauty’s met spectaculaire bloemen en bladeren, in prachtige kleuren en patronen, even makkelijk in de omgang en zeker zo charismatisch. Stuk voor stuk kleine kunstwerkjes; ontdek de Dendrobium, Oncidium en Paphiopedilum.

Lees meer

Outdoor planten

Citrusboom: geurig en fruitig

Een boom die het hele jaar door groen blijft; zo kom je zelfs de laatste koude maanden door. De citrusboom wordt al heel lang gekweekt- al ruim 4000 jaar – en heeft een fijne, zoete geur. En voor de mensen met extreem groene vingers, een zonnige tuin en/of woonkamer en een beetje geluk, zit er wellicht ook nog een fruitoogst in. Onze Planthunters vonden deze bomen in Italië en waren meteen enthousiast over de kwaliteit en volheid van de takken.

Lees meer

Bloemen

Kleurrijk en fijn: de Germini

Het kleine zusje van de felle, geliefde en kleurrijke Gerbera. Dezelfde vrolijke uitstraling, en door de subtiele maat ook perfect te gebruiken in kleinere boeketten. Of gewoon helemaal solo in een kleine vaas; de bloem heeft genoeg persoonlijkheid om ook alleen te kunnen stralen!

Lees meer

Noviflora news

Best Buy

Op zoek naar planten en bloemen met de beste prijs-kwaliteitverhouding? Bekijk ons Best Buy assortiment!

Lees meer

Kwekers

KP Holland 70 jaar – Born to breed & bloom

Als vooruitstrevende kweker produceert KP Holland hoogwaardige producten van constante kwaliteit. Het bedrijf heeft naast de directie een team van 140 vaste medewerkers in dienst. Op alle locaties wordt dagelijks met veel passie aan producten van optimale kwaliteit gewerkt.

Lees meer

Kwekers

Levoplant: koploper in innovatie

Levoplant was de eerste die een volledig geautomatiseerd teeltsysteem voor de Phalaenopsisteelt liet aanleggen, waarna velen volgden. Ook bij het telen in cups en het toepassen van onzichtbare codes op de pot was Levoplant uniek. Altijd werd er gewerkt vanuit de visie dat een bedrijf betrouwbaar moet zijn en kwaliteit moet leveren.

Lees meer

Hunters

Gasthunter Dorien

Soms zorgt een frisse blik voor iets compleet onverwachts. Op uitnodiging van Noviflora nemen onze Gasthunters je mee op reis langs hun favoriete producten en nieuwe ontdekkingen. Deze geliefde plantenexperts zetten hun passie en netwerk in om uit verschillende hoeken van de wereld iets bijzonders vandaan te toveren. Van productexperts tot stylisten, bloemisten tot planten ‘influencers’ – kijk jij met ze mee?

Lees meer

Indoor planten

Creëer een eigen kruidentuin

Wie houdt er niet van een kop verse muntthee, aardappeltjes met rozemarijn of een pizza met oregano? Kruiden maken eten nog lekkerder en al helemaal als ze vers van de plant geplukt kunnen worden uit het raamkozijn of de achtertuin.

Lees meer