Menu
Inloggen

t
Outdoor planten

Highlight

Elke week zetten we een aantal relevante producten in de schijnwerper, met deze week Bolchrysant. Bekijk hier de collectie.

Lees meer

Outdoor planten

Highlight

Elke week zetten we een aantal relevante producten in de schijnwerper, met deze week Zomerarrangementen. Bekijk hier de collectie.

Lees meer

Outdoor planten

Highlight

Elke week zetten we een aantal relevante producten in de schijnwerper, met deze week Pelargonium. Bekijk hier de collectie.

Lees meer

Outdoor planten

Winterse bloeier

Het blijft spectaculair, een plant die bloeit op het moment dat de meeste tuinplanten een winterslaap houden. De Helleborus (ook bekend als de kerstroos) geeft met zijn diepgroene bladeren en grote bloemen een sfeer in de tuin.

Lees meer

Noviflora news

Samen met key-kwekers bouwen aan de toekomst

Onlangs werd er een klein exclusief event georganiseerd voor de key-kwekers van Noviflora waar de ontwikkelingen binnen Noviflora werden toegelicht en besproken werd hoe we de samenwerking nog verder kunnen intensiveren.

Lees meer

Toegevoegde waarde

Toegevoegde waarde

Een compleet (cadeau)artikel aan je klant aanbieden? Maak het extra gemakkelijk voor je klanten door een plant in een pot aan te bieden. Zo hoeven ze zelf niet op zoek te gaan naar een mooie combinatie.

Lees meer

Indoor planten

Meet our green Finest treasures

De allermooiste planten, afkomstig van de meest getalenteerde kwekers, uitgezocht door onze ervaren productspecialisten. Planten die verrassen en met hun schoonheid tot aankoop aanzetten. Dat is Finest.

Lees meer

Kwekers

Trendy vetplanten van Amigo Plant

Amigo Plant is een kwekerij met meer dan 20 hectare kas verspreid over meerdere locaties in Nederland en Portugal. Op de kwekerijen worden meer dan 60 soorten succulenten geteeld in diverse potmaten. Enkele belangrijke producten zijn: Echeveria, Crassula, Haworthia en Aloƫ.

Lees meer

Hunters

Floralhunters

Je hebt onze Planthunters al ontmoet, nu is het tijd om onze kleurrijke en inspirerende Floralhunters te leren kennen!

Lees meer