Menu
Inloggen

Trend report

Asian serenity

In onze moderne samenleving ligt het tempo hoog, onze levens en lifestyles worden overspoelt met stress. Tijd om te vertragen. We moeten onze weg terugvinden naar onze echte ik, de tijd nemen om onze omgeving te waarderen en vrede te vinden in de chaos van ons eigen leven. Op zoek naar rust, vrede en focus, beter voor jezelf zorgen en een gezonder, meer waardevol leven. Daar gaan we voor.

Lees meer

Bloemen

Ontwerpen met snijgroen

Sommige bladeren zijn ware kunstwerken. Denk aan een Monsterablad, een Calathea, een vrolijke Asparagus of een tropisch palmblad. In een boeket laat het groen de bloemen extra stralen. Maar ook los in combinatie met andere bladeren, als styling of accessoire tijdens een event of op een doodgewone donderdag is ontwerpen met snijgroen altijd een goed idee.

Lees meer

Kwekers

Familiebedrijf Van der Voort

Van der Voort Potplanten B.V. is een potplantenkwekerij met meerdere, aan elkaar grenzende, locaties in Honselersdijk. Op een totaal oppervlak van ruim 80.000 m2 telen en produceren zij diverse uiteenlopende potmaten en plantenvormen van Spathiphyllum, Azalea, Ludisia en Anthurium.

Lees meer

Bloemen

Eco-love: Liefde voor de droogbloem

Duurzame, creatieve bloemen die ook nog eens maanden mee gaan. Puur natuur, zonder enige tussenkomst van technologie. Hoe dan, denk je. Simpel. De droogbloem! Droogbloemen zijn al een poosje weer terug in het interieur en veroveren steeds meer de planten- en designwereld. Wilde bloemen, met natuurlijke verpakkingen en creatieve arrangementen. Een kunstobject uit de natuur voor iedereen. We love de droogbloem!

Lees meer

Indoor planten

In the name of love

De liefde is een inspiratiebron voor vele gedichten en liedjes, maar zeker ook voor namen van bloemen en planten.

Lees meer

Trend report

Love is love

Wie je ook bent, waar je ook woont, waar je ook in gelooft of juist niet: één ding hebben we allemaal gemeen, en dat is liefde. En liefhebben, in de grootste zin van het woord, is dé oplossing voor de problemen van deze tijd.

Lees meer

Trend report

Vazenparade

Met de juiste vaas geef je een boeket een mooi podium om op te stralen. De vaas is momenteel zeer populair, met expressieve vormen en patronen, van strenge strepen tot felle kleuren en gekke ontwerpen. Onze trendwatchers kwamen veel moois tegen op vele toonaangevende designbeurzen door heel Europa en daarom hebben we ter inspiratie onze favorieten op een rijtje gezet. Kijk je mee?

Lees meer

Plantscaping

De kracht van groene planten

Thuis, op kantoor, in de tuin of in de publieke ruimte: planten zorgen overal voor een positieve, energieke en levensverrijkend effect. Ze maken ons blij en zuiveren de lucht, en daarom zijn wij gek op deze krachtpatsers. Duik samen met ons in de wereld van groene planten!

Lees meer