Menu
Inloggen

t
Toegevoegde waarde

Vier de herfst met kant-en-klare kransen

De koudere maanden zijn bij uitstek hét kransenseizoen. Een stukje kunst uit de natuur aan de voordeur of in de woonkamer, of een eetbare krans voor de vogels op het balkon? En het beste is: als je er geen tijd voor hebt, hoef je niet zelf aan de slag. De kransen bestel je bij ons kant-en-klaar in allerlei verschillende soorten en maten. Verras je klanten met de mooiste kransen voor dit seizoen.

Lees meer

Toegevoegde waarde

Blije bloemen met ethyleenvrij sierfruit

Het staat zo mooi, die boeketten met sierfruit ertussen. Helemaal nu de herfst om de hoek staat, zien we hier en daar weer combinaties van sierpompoenen en bloemen terugkomen. Maar wist je dat niet elk sierfruit gezond is voor je bloemen? Wij hebben het sierfruit gevonden waar jouw bloemen wel blij van worden.

Lees meer

Kwekers

Duyvesteyn Plants – We grow ‘green’ air

Al meer dan 25 jaar is kwekerij Duyvesteyn Plants gespecialiseerd in het opkweken van diverse groene kwaliteits-planten voor interieurbeplanting. Het leveren van topkwaliteit staat hierbij centraal. Het assortiment bestaat onder andere uit Dracaena, Yucca, Polycias en Beaucarnea.

Lees meer

Trend report

Autumn Mood

Als het buiten weer kouder wordt, leeft de natuur opnieuw op. Vind inspiratie in de sprookjesachtige herfstkleuren en poëzie van vallende bladeren.

Lees meer

Noviflora news

Let's grow together

Winst is niet iets dat je aan het einde even toevoegt. Het is iets dat je vanaf het begin plant. Of dit nu gaat om meer rendement in geld, schonere lucht in kantoren of de een efficiëntere inzet van medewerkers; met ons wordt morgen nog beter dan vandaag.

Lees meer

Bloemen

Bezig met bessen

Als decoratie, helemaal solo in een vaas of als deel van een bloemstuk of boeket. Voor elke gelegenheid en elk seizoen is er wel een bes te vinden. Sommige bessen hebben vormen en kleuren die je elders in de natuur niet terugvindt, waardoor de bloemstukken extra bijzonder worden.

Lees meer

Indoor planten

Saintpaulia Bloomies

De Saintpaulia Bloomies zijn er weer! Deze plant met kleine en dubbele bloemen is beschikbaar in de kleuren wit, rood, blauw, roze, blauw-wit en roze-wit. Bekijk het assortiment in onze webshop.

Lees meer

Outdoor planten

Herfst-vibes met de heesters

Met spetterende herfstkleuren trakteren de heesters ons op een nieuw seizoen. De bladeren verkleuren in vlammend oranje, vurig rood en koperbruin

Lees meer