Menu
Inloggen

t
Bollen

Bollen in een duurzaam jasje

Het kan nooit duurzaam genoeg zijn! Bij Noviflora zijn we continue bezig met het vinden van manieren om verpakkingen en de productie zo duurzaam mogelijk te maken. We zien dat kwekers hier ook steeds meer mee bezig zijn.

Lees meer

Bollen

Blauw druifje

De muscari wordt in de volksmond ook wel ‘blauw druifje’ genoemd. Niet zo verassend, aangezien de bloem lijkt op een kleine tros blauwe druiven. In tegenstelling tot wat de naam doet vermoeden, zijn de druifjes niet altijd blauw. Er zijn namelijk ook andere kleuren Muscari’s, zoals wit en roze.

Lees meer

Bollen

Vroeg voorjaar door de bol op pot

Voor wie niet kan wachten tot de lente doorbreekt is de bol op pot de perfecte oplossing. Want in tegenstelling tot de bloembollen die in het najaar in de grond worden gestoken om in het voorjaar in bloei te komen, lukt dit voor de bol op pot al in januari.

Lees meer

Bollen

Kleurrijke winter met de Hyacint

De Hyacint is vandaag de dag zo populair dat het niet voor te stellen is dat deze bol vroeger zo exclusief was dat alleen de welgestelde mensen hem konden kopen. Gelukkig maar, want de kleine krullerige bloemetjes van de Hyacint, die ook wel nagels worden genoemd, maken deze donkere maanden een stukje vrolijker.

Lees meer

Bollen

No Water Flowers®

NoWaterFlowers® zijn handgemaakte bollen met speciaal geselecteerde bollen. De No Water Flowers® kenmerken zich aan het decoratieve uiterlijk van de bloembol. De originele No Water Flowers® hebben de eigenschap niet te lange bloemstelen te krijgen, staan stabiel en hebben bloei garantie. De No Water Flowers® zijn herkenbaar aan het labeltje.

Lees meer

Bollen

Stijlvolle Hippeastrum

De Hippeastrum symboliseert trots en betoverende schoonheid. Ze geeft een gevoel van vriendschap en genegenheid. Het is de perfecte bloem om iemands hart te veroveren. Best leuk om te krijgen dus!

Lees meer