Menu
Inloggen

t
Bloemen

Trekheesters

Een bijzondere verschijning, de trekheester. Een snijbloem van voornamelijk Hollandse bodem met een uitzonderlijke manier van kweken in vergelijking met andere snijbloemen. De trekheesterstruiken staan het hele jaar door buiten, behalve de paar weken dat ze in de kas staan te bloeien.

Lees meer

Bloemen

Bloemenhoroscoop

Een prikkelige Schorpioen, dromerige Waterman of perfectionistische Maagd? Hier zie je precies welke bloem het beste bij jou past.

Lees meer

Bloemen

Aan de slag met de snij-amaryllis

Geen bloem straalt zo veel elegantie en grandeur uit als de Amaryllis, met haar sublieme bloemen en statige stelen. Precies wat je nodig hebt als het buiten koud en donker is. Met deze originele manieren zet je de Amaryllis in de spotlight en maak je van je winkel een flowerfeest.

Lees meer

Bloemen

Een klassieke of bonte kerstboom?

Wat is kerst zonder kerstboom? Niks! Wat voor boom zet jij dit jaar in je winkel? Ga je voor de traditionele dennenboom versierd met kerstballen of gooi je het over een heel andere boeg met een kleurrijke eye-catcher?

Lees meer

Bloemen

De held van de bloemen

Groots en meeslepend, dat kun je wel zeggen van de gladiool. Deze held gaat graag de hoogte in en laat daar al z’n kleuren zien, van het late voorjaar tot diep in de herfst.

Lees meer

Bloemen

Destination Floral Festival

Zomer is de tijd van wilde bloemen in de wei en bloemenkransen op je hoofd, maar ook van vrolijke bloemen in alle kleuren van de regenboog om je huis net zo fleurig te maken als het leven buiten. Bekijk ons assortiment zomerbloemen, combineer bonte kleuren met elkaar en maak er voor je klanten een bloemenfeestje van!

Lees meer

Bloemen

Bloemen van de zomer

Hoe meer de zon zich laat zien, hoe meer soorten bloemen ook weer beschikbaar zijn. De ene bloem nog mooier dan de ander. Naast de koningin van de zomerbloemen, de zonnebloem, zijn er nog veel meer soorten die net zo’n vrolijk zomergevoel opwekken.

Lees meer

Bloemen

Een ode aan de pioen

Van tatoeages tot schilderijen en zelfs de natuurlijke geneeskunde, de pioenroos is in alle hoeken van de wereld zeer geliefd. De bloem straalt zachtheid uit en past helemaal bij de huidige vintage trends. Tijd voor ode aan deze mooie roos!

Lees meer

Bloemen

Kleurrijk en fijn: de Germini

Het kleine zusje van de felle, geliefde en kleurrijke Gerbera. Dezelfde vrolijke uitstraling, en door de subtiele maat ook perfect te gebruiken in kleinere boeketten. Of gewoon helemaal solo in een kleine vaas; de bloem heeft genoeg persoonlijkheid om ook alleen te kunnen stralen!

Lees meer