Menu
Inloggen

t
Outdoor planten

Mediterrane inspiratie

Iedereen die op vakantie gaat, neemt graag een souvenir mee naar huis om de herinnering aan dat speciale moment voor altijd vast te houden. Mediterrane planten nemen je mee in het karakteristieke mediterrane gevoel met geur, kleur en smaak om de vakantie-ervaring levend te houden. Er zijn drie mediterrane stijlen: Kleurrijke zonsondergangen, Smaakvolle souvenirs en Geurige velden.

Lees meer

Outdoor planten

Een ‘living wall’ met klimplanten

Verticaal tuinieren lijkt een moderne term, maar met klimplanten doen we natuurlijk al decennialang precies hetzelfde. Vooral in kleinere stadstuinen en op het balkon is een muur vol groen zeer aan te raden. Een simpele, natuurlijke manier om toch veel wilde natuur binnen te halen.

Lees meer

Outdoor planten

Bijen- en vlinderlokkers voor een gezellige natuurtuin

Zoemende bijen en fladderende vlinders; ze maken de tuin extra gezellig en het is ook nog eens goed voor mens én natuur. Wist je dat een van de drie lepels die je eet tijdens het avondeten direct of indirect afhankelijk is van het werk van een honingbij? Genoeg reden om de tuin vol te planten met bij- en vlindervriendelijke planten!

Lees meer

Outdoor planten

Citrusboom: geurig en fruitig

Een boom die het hele jaar door groen blijft; zo kom je zelfs de laatste koude maanden door. De citrusboom wordt al heel lang gekweekt- al ruim 4000 jaar – en heeft een fijne, zoete geur. En voor de mensen met extreem groene vingers, een zonnige tuin en/of woonkamer en een beetje geluk, zit er wellicht ook nog een fruitoogst in. Onze Planthunters vonden deze bomen in Italië en waren meteen enthousiast over de kwaliteit en volheid van de takken.

Lees meer

Outdoor planten

Highlight

Elke week zetten we een aantal relevante producten in de schijnwerper, met deze week Pelargonium. Bekijk hier de collectie.

Lees meer

Outdoor planten

Winterse bloeier

Het blijft spectaculair, een plant die bloeit op het moment dat de meeste tuinplanten een winterslaap houden. De Helleborus (ook bekend als de kerstroos) geeft met zijn diepgroene bladeren en grote bloemen een sfeer in de tuin.

Lees meer