Menu
Inloggen

Outdoor planten

Power to the paarse plant

Vaak ruik je hem eerder dan dat je hem ziet: de lavendel! De geur is zeer geliefd, zelfs zo geliefd dat na de uitvinding van de wasmachine de vraag naar waspoeder met lavendelgeur zo groot was dat alle lavendel weg werd geplukt.

Lees meer

Outdoor planten

Zonaanbidders

Na een periode van hard werken, wil iedereen er even tussen uit om te ontsnappen aan de dagelijkse sleur en te genieten van een welverdiende vakantie. Maar wie zorgt er dan voor de planten in de tuin als je op vakantie bent?

Lees meer

Outdoor planten

Stamgasten

Je kan de grote van een tuin niet veranderen, maar als je klanten een kleine tuin hebben kan jij ze het beste stamplanten adviseren. Deze planten creëren de illusie dat de tuin groter is en het wekt nieuwsgierigheid op naar wat erachter verstopt zit.

Lees meer

Outdoor planten

Neem je plant mee naar buiten

Het weer wordt weer beter, dus tijd om naar buiten te gaan! Zodra je de perfecte plek in de tuin heb gevonden om te relaxen, uit de wind en in de zon, bedenk dan dat jouw plant je misschien wel wil vergezellen.

Lees meer

Outdoor planten

A taste of nature

Vaak wordt er gedacht dat er voor het kweken van eigen groenten en kruiden een grote tuin nodig is, maar niets is minder waar. Tuinieren is mogelijk in de kleinste tuinen en zelfs op patio’s en balkons.

Lees meer

Outdoor planten

Ode aan de violen

De lente laat nog even op zich wachten, maar hier bij Noviflora steken de eerste lentebloemen alweer de kop op. Van alle lentebloemen zijn violen nog steeds onze favoriet. Je hebt ze in alle soorten, kleuren en maten, en kunt eindeloos variëren. Kijk je mee?

Lees meer

Outdoor planten

Winterse bloeier

Het blijft spectaculair, een plant die bloeit op het moment dat de meeste tuinplanten winterslaap houden.

Lees meer

Outdoor planten

Botanische beauty met uithoudingsvermogen

De Aster bloeit door waar andere tuinbloeiers al lang uitgebloeid zijn, tot laat in het najaar. Door zijn mooie zuivere groene gewas heeft het de uitstraling van een wilde plant met bovenaan de stengels opvallende felgekleurde bloemen.

Lees meer