Menu
Inloggen

Indoor planten

Low Light Lovers

Waar voor de een de gezellige, donkere wintermaanden niet lang genoeg kunnen duren, kan de ander niet wachten tot de lange, lichte zomeravonden weer aanbreken. Bij planten is dit eigenlijk net zo. Alhoewel elke kamerplant zonlicht nodig heeft om te overleven, zijn er een aantal planten die het ook goed doen bij weinig licht. Handig die ‘low light lovers’ voor tijdens de donkere dagen!

Lees meer

Indoor planten

Ice Cascade Cymbidium

Elegant en luxe, dat is de Cascade Cymbidium. Deze exclusieve plant dankt haar naam aan de weelderige ‘waterval’ van witte bloemen. De frisgroene bladeren zorgen voor mooi contrast met de bloemen en geven de plant haar unieke vorm. Zoek je een speciale plant, die nét even anders is dan anderen, kom je uit bij een Ice Cascade Cymbidium.

Lees meer

Indoor planten

Twinkle, Twinkle, little red star

Er gaat geen kerst voorbij zonder de Poinsettia. Deze plant is met zijn dieprode kleur en stervormige bladeren de ultieme kerstplant en mag in je winkel dan ook niet ontbreken.

Lees meer

Indoor planten

EPIC Plants – Your Tropical Heroes

Creëer de ultieme tropische sfeer met deze bromelia's, anthuriums en orchideeën, die absoluut de eXotische factor hebben met hun vrolijke kleuren en prachtige vormen. Deze Tropical Heroes toveren je winkel om tot een waar oerwoud. Ze zijn jouw perfecte groene match, en zullen ongetwijfeld wat jungle fever opwekken!

Lees meer

Indoor planten

Brand NEW!

De favorieten van deze maand. Een nieuwe unieke verzameling planten en potplantarrangementen is perfect om een ​​sfeervolle ambiance te creëren.

Lees meer

Indoor planten

Highlight

Elke week zetten we een aantal relevante producten in de schijnwerper, met deze week Halloween. Bekijk hier de collectie.

Lees meer

Indoor planten

Highlight

Elke week zetten we een aantal relevante producten in de schijnwerper, met deze week Allerheiligen. Bekijk hier de collectie.

Lees meer

Indoor planten

Best Buy

Op zoek naar bloemen en planten met de beste prijs-kwaliteitverhouding? Bekijk ons Best Buy assortiment!

Lees meer