Menu
Inloggen

t
Indoor planten

Destination Desert

Planten die zoveel van de zon houden, dat ze er wel heel de dag in kunnen staan. Perfect voor je klanten die geen groene vingers hebben of weinig tijd (of zin) hebben om dagelijks water te geven. Deze zonaanbidders houden van de zomerse dagen. Ideaal om zorgeloos te kunnen genieten van de tuin. Bekijk hier onze hittebestendige planten.

Lees meer

Indoor planten

Destination Home

‘Staycation’ is de nieuwe ‘vacation’! Zorg ervoor dat je klanten hun tuin klaar kunnen maken voor een onvergetelijke vakantie in eigen tuin.

Lees meer

Indoor planten

Summer deal

Planten en bloemen die je tijdens de zonnige zomerse dagen in je winkel wilt hebben én ook nog eens voor de scherpste prijs, die vind je bij onze summer deals. Bekijk hier onze collectie en scoor deze koopjes voordat het te laat is.

Lees meer

Indoor planten

Brand NEW!

De favorieten van deze maand. Een nieuwe unieke verzameling planten en potplantarrangementen is perfect om een ​​sfeervolle ambiance te creëren.

Lees meer

Indoor planten

Celebrating moms everywhere

Vroeger was het makkelijk. Je maakte een tekening of gaf vol trots een macaroni kunstwerk, aangemoedigd door een te creatieve juf op school. Maar over de jaren heen wordt het steeds moeilijker. Wat koop je voor die lieve vrouw die ongeveer alles al heeft? Geen zorgen, met een plant, bos bloemen of arrangement zit je altijd goed.

Lees meer

Indoor planten

The same, but different - Dendrobium, Oncidium & Paphiopedilum

Ook orchideeën, maar dan anders, en wat minder bekend dan de Phalaenopsis die we veel zien. Bijzondere beauty’s met spectaculaire bloemen en bladeren, in prachtige kleuren en patronen, even makkelijk in de omgang en zeker zo charismatisch. Stuk voor stuk kleine kunstwerkjes; ontdek de Dendrobium, Oncidium en Paphiopedilum.

Lees meer

Indoor planten

Creëer een eigen kruidentuin

Wie houdt er niet van een kop verse muntthee, aardappeltjes met rozemarijn of een pizza met oregano? Kruiden maken eten nog lekkerder en al helemaal als ze vers van de plant geplukt kunnen worden uit het raamkozijn of de achtertuin.

Lees meer

Indoor planten

In the name of love

De liefde is een inspiratiebron voor vele gedichten en liedjes, maar zeker ook voor namen van bloemen en planten.

Lees meer

Indoor planten

Planten in de spotlight

Als gezellige lamp of om de wortels van de plant eens goed te bestuderen: met deze ingebouwde lampjes kijken we weer op een hele andere manier naar planten.

Lees meer