Menu
Inloggen

Plantscaping

De kracht van groene planten

Thuis, op kantoor, in de tuin of in de publieke ruimte: planten zorgen overal voor een positieve, energieke en levensverrijkend effect. Ze maken ons blij en zuiveren de lucht, en daarom zijn wij gek op deze krachtpatsers. Duik samen met ons in de wereld van groene planten!

Lees meer

Plantscaping

Thanks office plants!

Het ziet er prachtig uit,al die moderne, groene kantoren die je overal voorbij ziet komen. Sommige bedrijven installeren zelfs hele kassen, jungles en ingewikkelde ecosystemen. Is dit alleen voor de leuk of voegt het ook echt iets toe?

Lees meer

Plantscaping

Exterior plantscaping: de kunst van groene buitenruimtes

Het inrichten van een inspirerende, groene buitenruimte is niet voor iedereen weggelegd. Om er echt iets moois van te maken kom je tegenwoordig niet meer weg met een simpele conifeer of struik. Het Noviflora Plantscaping team adviseert welke planten waar het mooiste tot hun recht komen.

Lees meer

Plantscaping

Dag kantoorplant, hallo groene muur

Dat planten op kantoor goed voor je zijn, weten we inmiddels allemaal. Hoe kan je alsnog een kantoor jungle creƫren zonder op elk bureau een monstera neer te zetten? Wat dacht u van een levende groene muur?

Lees meer

Plantscaping

Groen op de werkplek- doen!

Je kent het wel. Zo rond 4 uur 's middags op kantoor, de concentratie is ver te zoeken, je ogen voelen droog aan en er begint langzaam maar zeker een flinke hoofdpijn op te komen.

Lees meer