Menu
Inloggen

t
Noviflora news

Noviflora breidt haar activiteiten uit in Noorwegen

Noviflora neemt een participatie in het Noorse bedrijf Vestfold Blomst AS. De krachten worden daardoor gebundeld en de samenwerking verder uitgebouwd. Deze participatie past binnen de multilocal strategie vanuit marktleiderschap waarbij de focus ligt op de marktgebieden Noord- en Centraal Europa. Naast de bedrijven in Zweden en Zwitserland voegt Noviflora nu ook Noorwegen toe.

Lees meer

Noviflora news

Nieuw in onze webshop – Bekijk meer van de kweker

Wij willen het beste resultaat voor onze klanten realiseren. Of dit nu gaat om de meest verse bloemen en planten, verkoop-bevorderende concepten of meer rendement in opbrengst per vierkante meter. Om dit te bereiken, kijken we continue waar we kunnen verbeteren om het voor jullie zo fijn mogelijk te maken om bij ons te kopen. Zo hebben we deze keer ‘meer van deze kweker’ als nieuwe functie toegevoegd in onze webshop.

Lees meer

Noviflora news

Bepaal zelf hoe duurzaam je wilt gaan

Bij Noviflora zijn niet alleen de planten groen. Ook als het gaat om duurzaamheid hebben we groene vingers. We geven om de aarde en leefomgeving en nemen onze maatschappelijke en zakelijke verantwoordelijkheid om onze ecologische voetafdruk te minimaliseren.

Lees meer

Noviflora news

Best Buy

Op zoek naar planten en bloemen met de beste prijs-kwaliteitverhouding? Bekijk ons Best Buy assortiment!

Lees meer

Noviflora news

Beurskalender 2020

Op beurzen laten kwekers, veredelaars en bloemisten hun nieuwste soorten en ontdekkingen zien op het gebied van bloemen en planten. Het is daarom erg interessant om een aantal keer per jaar een beurs te bezoeken om inspiratie op te doen en weer op de hoogte te zijn van alle ontwikkelingen binnen de sector.

Lees meer

Noviflora news

Plantenpaspoort, 14 December

Waarschijnlijk ben je al op de hoogte van de nieuwe Europese regelgeving omtrent het plantenpaspoort. Zelfs als je niet in een Europees land woont, zal je toch met de regelgeving te maken kunnen krijgen, aangezien transport wel door Europese landen moet.

Lees meer