Menu
Inloggen

t
Trend report

Beyond nature

Een wereld zonder regels klinkt als totale chaos, maar soms zijn regels er juist om ze te overtreden. We zien het overal om ons heen; dingen die we eerst als ondenkbaar achtten zijn nu het nieuwe normaal.

Lees meer

Trend report

Raw Earth

Planten hebben ons niet nodig- wij hebben planten nodig. Zonder planten, bomen, bloemen en zelfs onkruid zou de wereld niet kunnen bestaan. Onze connectie met planten gaat veel verder dan een mooie monstera in een pot op de vensterbank. Zonder de natuur zijn we nergens.

Lees meer

Trend report

Artisan vibes

Handwerk en vakmanschap: ooit begon het daar allemaal mee, totdat machines de productie overnamen. Onze neiging om terug te gaan naar een simpelere tijd, en met een stevige tred en strijdig de toekomst in te marcheren, heeft nieuwe kansen gecreëerd voor vakmanschap.

Lees meer

Trend report

Een Neo mint toekomstbeeld

Technologie en natuur, twee tegenovergestelde elementen die een steeds belangrijkere rol spelen in ons leven. Ook volgend jaar wordt deze trend voortgezet en misschien wel meer dan ooit. Denk eens terug aan wat je als kind voor je zag in het jaar 2020- robots, teleportatie, vliegende auto’s en een stad op Mars, misschien?

Lees meer

Trend report

Asian serenity

In onze moderne samenleving ligt het tempo hoog, onze levens en lifestyles worden overspoelt met stress. Tijd om te vertragen. We moeten onze weg terugvinden naar onze echte ik, de tijd nemen om onze omgeving te waarderen en vrede te vinden in de chaos van ons eigen leven. Op zoek naar rust, vrede en focus, beter voor jezelf zorgen en een gezonder, meer waardevol leven. Daar gaan we voor.

Lees meer

Trend report

Love is love

Wie je ook bent, waar je ook woont, waar je ook in gelooft of juist niet: één ding hebben we allemaal gemeen, en dat is liefde. En liefhebben, in de grootste zin van het woord, is dé oplossing voor de problemen van deze tijd.

Lees meer

Trend report

Vazenparade

Met de juiste vaas geef je een boeket een mooi podium om op te stralen. De vaas is momenteel zeer populair, met expressieve vormen en patronen, van strenge strepen tot felle kleuren en gekke ontwerpen. Onze trendwatchers kwamen veel moois tegen op vele toonaangevende designbeurzen door heel Europa en daarom hebben we ter inspiratie onze favorieten op een rijtje gezet. Kijk je mee?

Lees meer

Trend report

Floraissance - een nieuw tijdperk

Een nieuw jaar betekent nieuwe dromen en doelen en dit jaar halen we inspiratie uit de kracht en beeldende kunst van de oude Grieken. Planten worden beelden, bladeren unieke vormen die zelfs de beste beeldhouwer niet met de hand kan nabootsen. De natuur, net als kunst, moet je in stilte bewonderen. Dus neem de tijd en laat je verwonderen.

Lees meer

Trend report

Rococo Romance

Drama, glamour en veel extravagante luxe. De kleuren zijn intens en verzadigd en de bloemen gedurfd. Deze sfeer doet denken aan een barokke periode van lang geleden, maar dan in een modern jasje.

Lees meer

Trend report

Autumn Mood

Als het buiten weer kouder wordt, leeft de natuur opnieuw op. Vind inspiratie in de sprookjesachtige herfstkleuren en poëzie van vallende bladeren.

Lees meer