Menu
Inloggen

t
Trend report

Een Neo mint toekomstbeeld

Technologie en natuur, twee tegenovergestelde elementen die een steeds belangrijkere rol spelen in ons leven. Ook volgend jaar wordt deze trend voortgezet en misschien wel meer dan ooit. Denk eens terug aan wat je als kind voor je zag in het jaar 2020- robots, teleportatie, vliegende auto’s en een stad op Mars, misschien?

Lees meer

Trend report

Asian serenity

In onze moderne samenleving ligt het tempo hoog, onze levens en lifestyles worden overspoelt met stress. Tijd om te vertragen. We moeten onze weg terugvinden naar onze echte ik, de tijd nemen om onze omgeving te waarderen en vrede te vinden in de chaos van ons eigen leven. Op zoek naar rust, vrede en focus, beter voor jezelf zorgen en een gezonder, meer waardevol leven. Daar gaan we voor.

Lees meer

Trend report

Love is love

Wie je ook bent, waar je ook woont, waar je ook in gelooft of juist niet: één ding hebben we allemaal gemeen, en dat is liefde. En liefhebben, in de grootste zin van het woord, is dé oplossing voor de problemen van deze tijd.

Lees meer

Trend report

Vazenparade

Met de juiste vaas geef je een boeket een mooi podium om op te stralen. De vaas is momenteel zeer populair, met expressieve vormen en patronen, van strenge strepen tot felle kleuren en gekke ontwerpen. Onze trendwatchers kwamen veel moois tegen op vele toonaangevende designbeurzen door heel Europa en daarom hebben we ter inspiratie onze favorieten op een rijtje gezet. Kijk je mee?

Lees meer

Trend report

Floraissance - een nieuw tijdperk

Een nieuw jaar betekent nieuwe dromen en doelen en dit jaar halen we inspiratie uit de kracht en beeldende kunst van de oude Grieken. Planten worden beelden, bladeren unieke vormen die zelfs de beste beeldhouwer niet met de hand kan nabootsen. De natuur, net als kunst, moet je in stilte bewonderen. Dus neem de tijd en laat je verwonderen.

Lees meer

Trend report

Rococo Romance

Drama, glamour en veel extravagante luxe. De kleuren zijn intens en verzadigd en de bloemen gedurfd. Deze sfeer doet denken aan een barokke periode van lang geleden, maar dan in een modern jasje.

Lees meer

Trend report

Autumn Mood

Als het buiten weer kouder wordt, leeft de natuur opnieuw op. Vind inspiratie in de sprookjesachtige herfstkleuren en poëzie van vallende bladeren.

Lees meer

Trend report

Earth Matters

De warme aardetinten, een kalm en puur kleurenpallet, grove materialen en imperfecte texturen zijn te vinden in de mode- en interieurtrends, maar ook in de architectuur en de kunst. De natuur, en daarmee de schatten van de aarde, zie je overal terug.

Lees meer

Trend report

Relaxen en reinigen met smudge sticks

We zien ze de laatste tijd overal voorbij komen op Instagram: smudge sticks! Deze trend is eigenlijk al eeuwen oud en bestond al lang voor de digitale Instagram bubbel. Smudge sticks zijn bundels gedroogde bloemen en kruiden en komen voort uit de tradities en ceremonies van inheemse Amerikaanse volken. Tijdens de zogenaamde ‘smudging ceremonies’ wordt het bundeltje aangestoken en de rook die vrijkomt reinigt ruimtes, objecten en mensen en neutraliseert negatieve energie. De positieve effecten van smudging zijn onder inheemse culturen al eeuwen bekend.

Lees meer

Trend report

Colour Crush

Energieke kleuren, zonnestralen en uitbundige patronen. Let's bring colour to the city!

Lees meer