Menu
Inloggen

t

Finest

De allermooiste planten, afkomstig van de meest getalenteerde kwekers, uitgezocht door onze ervaren productspecialisten. Planten die verrassen en met hun schoonheid tot aankoop aanzetten. Dat is Finest.

Lees meer

Selections

Met het Selections label verrassen wij onze klanten ieder seizoen met een selectie aan planten in een unieke en eenduidige uitstraling. Bent u op zoek naar producten met de beste prijs/kwaliteitsverhouding kijk dan naar ons uitgebreide Selections-aanbod.

Lees meer

The Kitchen Garden

The Kitchen Garden is een collectie eetbare kruiden, groente- en fruitplanten, die de consument in staat stellen om op een kleine schaal eigen voedsel te verbouwen vanuit de keuken, balkon, of achtertuin.

Lees meer

Botanical Showpiece

Plantenconcept Botanical Showpiece is het platform voor trending topic planten: planten die volgens de laatste trends in lifestyle en woonmode helemaal hip zijn.

Lees meer

Brand NEW

Innovatie en productvernieuwing zijn belangrijke speerpunten bij Noviflora. Dankzij onze voorlopersrol in de Nederlandse bloemen- en plantensector kunnen wij onze klanten regelmatig een vernieuwend assortiment producten aanbieden.

Lees meer

Ogreen

Ogreen staat voor een bewust en gezond leven. Een 'way of life' waarin Scandinavisch design, een gezonde lifestyle en de kracht van de natuur samenkomen.

Lees meer

LESS PLASTIC.

Voor een industrie die de natuur als belangrijkste bron gebruikt, hebben we de neiging veel plastic te gebruiken. Dit plastic beschermt de planten tijdens het transport en zorgt voor een uniforme uitstraling. Dit plastic dient, als het eenmaal aankomt, niet langer een doel.

Lees meer