Menu
Inloggen

 

Our ultimate quality label

De allermooiste bloemen en planten, afkomstig van de meest getalenteerde kwekers, persoonlijk gekeurd door onze keurmeester Kees. Ons allermooiste merk en ons ultieme kwaliteitslabel – dat is Finest.

Lees meer

 

 

Voor een industrie die de natuur als belangrijkste bron gebruikt, hebben we de neiging veel plastic te gebruiken. Dit plastic beschermt de planten tijdens het transport en zorgt voor een uniforme uitstraling. Dit plastic dient, als het eenmaal aankomt, niet langer een doel.

Lees meer

 

Elke dag gaat onze inkoper en chef Musthaves, Rudy, van kweker naar kweker om nieuwe groene of fleurige schatten uit te zoeken, die kunnen worden toegevoegd aan de Musthaves collectie. Wil je meer weten over het Musthaves-concept? Wij hebben Rudy geïnterviewd om er alles over te vertellen.

Lees meer

 

Innovatie en productvernieuwing zijn belangrijke speerpunten bij Noviflora. Dankzij onze voorlopersrol in de Nederlandse bloemen- en plantensector kunnen wij onze klanten regelmatig een vernieuwend assortiment producten aanbieden.

Lees meer

 

Met het Selections label verrassen wij onze klanten ieder seizoen met een selectie aan planten in een unieke en eenduidige uitstraling. Bent u op zoek naar producten met de beste prijs/kwaliteitsverhouding kijk dan naar ons uitgebreide Selections-aanbod.

Lees meer

 

Ogreen staat voor een bewust en gezond leven. Een 'way of life' waarin Scandinavisch design, een gezonde lifestyle en de kracht van de natuur samenkomen.

Lees meer