Menu
Inloggen
Terug naar overzicht

Finest Selection

De allermooiste planten, afkomstig van de meest getalenteerde kwekers, uitgezocht door onze ervaren productspecialisten. Planten die verrassen en met hun schoonheid tot aankoop aanzetten. Dat is Finest Selection.

Finest Selection is ons allermooiste merk, ons ultieme kwaliteitslabel. Een merk waar we trots op zijn en waar ons vakmanschap maximaal in tot uiting komt. Het Finest Selection assortiment bestaat uit planten die speciaal geselecteerd zijn door onze product specialisten en komen uitsluitend van de allerbeste kwekers. Kwekers met een passie voor hun product en dat zie je terug in de kwaliteit.

 

Shop now

 

Kwaliteit
De Finest Selection planten worden met veel zorg en aandacht op een milieuvriendelijke wijze geteeld, en zijn exclusief verkrijgbaar bij Noviflora. Om in aanmerking te komen voor een Finest Selection kwalificatie, moet een plant zich sterk onderscheiden van de rest. In plantopbouw, maar ook in structuur, houdbaarheid, kweekwijze, eigenheid en esthetiek. Onze kwekers zorgen ervoor dat de planten altijd aan deze kwaliteitseisen voldoen.

Limited edition
Onze Finest Selection kwekers experimenteren vaak met nieuwe manieren om hun kweekmethodes te verbeteren, zodat ze nóg meer prachtige planten kunnen leveren. Uit hun strenge selectieprocedures komen de meeste spectaculaire variaties. Deze zijn te vinden in het Finest Selection Limited Edition assortiment.

 

Shop now

 

Verpakking
De Finest Selection collectie herkent u aan de opvallende, stijlvolle uitstraling van de verpakking met een kleine verpakkingseenheid, ideaal voor de professionele vakbloemist. De verpakking is duurzaam geproduceerd en is FSC gecertificeerd.

Voor meer informatie kunt u terecht bij marketing@noviflora.nl of bij uw accountmanager.

Finest Selection assortiment