Menu
Inloggen
Terug naar overzicht

Finest

De allermooiste planten, afkomstig van de meest getalenteerde kwekers, uitgezocht door onze ervaren productspecialisten. Planten die verrassen en met hun schoonheid tot aankoop aanzetten. Dat is Finest.

Finest is ons allermooiste merk, ons ultieme kwaliteitslabel. Een merk waar we trots op zijn en waar ons vakmanschap maximaal in tot uiting komt. Het Finest Selection assortiment bestaat uit planten die speciaal geselecteerd zijn door onze product specialisten en komen uitsluitend van de allerbeste kwekers. Kwekers met een passie voor hun product en dat zie je terug in de kwaliteit.

 

Kwaliteit

De Finest planten worden met veel zorg en aandacht op een milieuvriendelijke wijze geteeld, en zijn exclusief verkrijgbaar bij Noviflora. Om in aanmerking te komen voor een Finest kwalificatie, moet een plant zich sterk onderscheiden van de rest. In plantopbouw, maar ook in structuur, houdbaarheid, kweekwijze, eigenheid en esthetiek. Onze kwekers zorgen ervoor dat de planten altijd aan deze kwaliteitseisen voldoen.

 

MEET THIJS

  

  

Thijs van der Valk | OK Plant
Trotse kweker van Phalaenopsis 9 cm

OK Plant is specialist in het produceren van 9 cm pot-Phalaenopsis en de beste plantenleverancier van Europa in dit segment. De mensen van OK plant hebben kwaliteit op de eerste plaats staan en hebben echt passie voor hun product en dat zie je terug in de kwaliteit. “De mensen die bij ons werken zorgen ervoor dat we de hoge kwaliteitsstandaard van Finest kunnen realiseren en waarborgen. Alleen de allermooiste planten verdienen het dit label te dragen”, zegt Thijs.

 

 

MEET AD

Ad Bouman | Ad Bouman Plants
Expert in het kweken van Buxus en Taxus

Ad Bouman is in 1988 met zijn kwekerij gestart. In 2003 begon hij met het kweken van Buxus, een fascinerend product.

“We gaan voor de allerbeste Buxus en deze ambitie neemt heel veel tijd in beslag. Voor Finest selecteren wij de mooiste en allerbeste planten in onze kwekerij. Om een plant te kweken die voldoet aan de top-kwaliteitseisen van Finest Selection moet je echt direct bij de eerste opkweek van de plant starten; als het nog een stekje is. Een buitenplant als buxus heeft heel veel aandacht nodig. Lees meer >

 

 

Verpakking

De Finest collectie herkent u aan de opvallende, stijlvolle uitstraling van de verpakking met een kleine verpakkingseenheid, ideaal voor de professionele vakbloemist. De verpakking is duurzaam geproduceerd en is FSC gecertificeerd.

Voor meer informatie kunt u terecht bij marketing@noviflora.nl of bij uw accountmanager.