Menu
Inloggen
Terug naar overzicht

The Kitchen Garden

The Kitchen Garden is een collectie eetbare kruiden, groente- en fruitplanten, die de consument in staat stellen om op een kleine schaal eigen voedsel te verbouwen vanuit de keuken, balkon, of achtertuin.
"Delivered with a special plant marker"

 

 

Eerlijk eten
Met de Kitchen Garden gaan wij in op de huidige vraag naar lokaal, vers en 'echt' eten. Tomaten smaken nu eenmaal beter als ze rechtstreeks van de plant komen, met een handvol verse basilicum en een snufje hete pepers uit het raamkozijn. De planten worden geleverd met prachtig geïllustreerde, houten tuinlabels en receptentips, en kunnen met steker ook in de moestuin geplaatst worden. Voor de liefhebber bieden wij een compleet verkoopconcept, inclusief houten display.

"A tasty collection of
certified plants"

 

 

Collectie
The Kitchen Garden collectie bestaat uit eetbare kruiden als munt, koriander, dille en oregano, groenteplanten als tomaat, komkommer, courgette, paprika, chilipeper, en aubergine, en speciaal geselecteerde aardbeienplanten. In de webshop vindt u het actuele assortiment.
"Grow your own fruit this summer
and all of the following summers"

 

 

Certificering
Alle planten in The Kitchen Garden collectie zijn geschikt voor consumptie volgens de EU-regelgeving, en zijn Global G.A.P/MPS Fruit & Vegetables/MPS GAP gecertificeerd. Met de Kitchen Garden Collectie voldoet u gegarandeerd aan de EU-etiketteringsplicht.

Heeft u verdere vragen? Neem dan contact op met uw accountmanager