Menu
Inloggen
Terug naar overzicht

Botanical Showpiece

Plantenconcept Botanical Showpiece is het platform voor trending topic planten: planten die volgens de laatste trends in lifestyle en woonmode helemaal hip zijn.

Onze planthunters volgen niet alleen consumertrends- ze streven er ook naar deze te voorspellen. Zo passen de Botanical Showpiece planten- herkenbaar door het 'botanical showpiece' etiket- altijd bij de actuele en toekomstige lifestyle trends.

Urban Green
Botanisch is dé woontrend, met de natuur en bijzondere, groene planten als grootste inspiratiebron. Groen in huis is hip en zorgt voor sfeer, maar draagt ook bij aan een gezonde, natuurlijke en fijne woonomgeving. Het label Urban Green helpt deze beweging een handje mee met stoere, grote groene planten die passen bij elk interieur. De planten zijn speciaal uitgekozen voor hun goede looks en gemakkelijke verzorging, waardoor elke nieuwe plantenliefhebber er jarenlang plezier van heeft. De planten worden geleverd met bijpassende, tijdloze terracottapotten.

Beauty atelier
ONTDEK DE GENEZENDE KRACHT VAN PLANTEN

Welkom in het Beauty Atelier: een collectie wonderbaarlijke planten die bekend staan om hun genezende eigenschappen. Een Aloë Vera voor een geïrriteerde huid en Eucalyptus voor een beginnende verkoudheid. Met gedetailleerde instructies en verschillende gebruikssuggesties willen wij plantenliefhebbers stimuleren om de eigenschappen van deze planten te leren kennen en te gebruiken.

Beauty Atelier maakt deel uit van ons Botanical Showpiece label, en bouwt een brug tussen de wereld van cosmetica en de kracht van de natuur. De planten worden verantwoord gekweekt door kwekers met het MPS-keurmerk en geleverd in een terracottapot met bijpassende schotel.

 

Avant Garden
Wat is de definitie van een tuin? Tegenwoordig kan elke buitenruimte wel omgetoverd worden tot tuin. Zelfs het kleinste balkon of grijste terras is niets meer dan een ‘urban jungle’ in wording. Ze hebben alleen nog de juiste planten nodig. 

Met de nieuwe Avant Garden collectie wordt elke buitenruimte een echte wildernis. Zoals de naam al doet vermoeden is de collectie een vooruitstrevend en experimenteel assortiment dat inspeelt op verstedelijking, en het concept van de ‘tuin’ opnieuw invult. De traditionele definitie van een tuin vervaagt, en maakt ruimte voor een nieuwe generatie tuinplanten. Zoals een volle philondendron, felgroene dicksonia varen, of tropische, bloeiende canna lily. Unieke planten met een sterke persoonlijkheid. Een of twee Avant Garden planten zijn al genoeg voor een fijne, natuurlijke sfeer. 

De planten zijn leverbaar met een terra cotta rode of grijze pot, zodat de plant kant en klaar verkocht kan worden. Als u liever zelf de juiste pot erbij zoekt, of de keuze aan de klant laat, zijn de planten ook zonder pot beschikbaar. Mix en match de planten voor een perfect urban jungle plaatje.

Botanical Baby
Groter betekent niet altijd beter. Een palmboom naast je bureau op kantoor klinkt fantastisch, maar praktisch is het niet. Omdat zelfs de kleinste ruimtes opfleuren van een beetje groen introduceren wij Botanical Baby- een collectie miniplantjes die van elke ruimte een gezellig geheel maken.

Zoals alle planten van ons Botanical Showpiece label zijn de Botanical Baby miniplanten echte blikvangers. De karakteristieke plantjes zorgen voor een gezonde dosis groen zonder te veel ruimte in te nemen. In de boekenkast, een plank in de keuken of zelfs op een kastje in de badkamer. Of gewoon als klein plantenbroertje naast een grotere versie.

De planten worden geleverd in een mooie terracottapot, en zijn zo ook het perfecte groene cadeautje.
De Botanical Baby collectie bestaat uit 6 verschillende soorten in potmaat 7cm, en kunnen per soort en in de mix geleverd worden.